Vitara için 215/75/15 lastik arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrecalis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,967

emrecalis

Ana Kamp
Yer
Bolu
Web
www.flickr.com
Merhabalar,
dün akşam jant arıyorum diye konu açmıştım lastikleri yazmayı unutmuşum.
Ucuz yollu 215/75/15 AT veya MT lastik arıyorum. Tamir görmemiş çıkma lastikler de olabilir.
Sitede araştırdığım kadarıyla yükseltme kiti uygulanmadan maximum bu boyutlarda lastik takılıyormuş, yanılmıyorum değil mi? Teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Vitara için 215/75/15 lastik arıyorum

Asagidaki baslikta tartisildi ebatlar, inceleyebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91474.0

Modelinizi bilmiyorum ama 2004 model aracta 215/70/R16 ile gayet mutluyum. Bunu da seceneklerinize dahil edebilirsiniz. 75 yanak toplamda 2 cm kadar daha büyüyecek.

225/70/r16'i da yukseltmesiz kullanan arkadaslar oldugunu duymustum ama ben lastikcide bu lastigi denedigimde cok buyuk gelmisti..

Ynt: Vitara için 215/75/15 lastik arıyorum

1993 model için arıyordum maximum 215x75x15 uyuyormuş. Şu an da ihtiyacım kalmadı hocam, teşekkürler bilgilendirdiğin için..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler