toskorf
Ana Kamp
-Vergi aynen avantajlıHocam verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. Kafamdaki bütün sorulara cevap oluyor.
- Vergi konusu benim için çok avantaj, 2011 L200 almak üzereydim ki 3.019,00 TL vergiyi görene kadar. Kasko bedlelinin %5 olayından dolayı 2.136,00 TL olsa da bana çok geldi.
- Sigorta da çok ciddi olmaz diye düşünüyorum. Aracı babamın üzerine alma niyetindeyim. Hemde plakası 28 Giresun olacak.
- Triger kopartacak kadar kesinlikle arabayı bakımsız bırakmam. 24 yaşındayım 11 yaşından beri araba kullanırım ve çocukluğumdan beri sanayideyim. ( 2 yıl öncesine kadar dükkanımız vardı. Ticari araç klimaları üzerine )
- Çok sağlam bir ustam var. Suzuki ustası değil ama ustaalığı takdire şayan.
- Aracı kullanma amacım kesinlikle off road olmayacak. Hafif off road bile denemez. Arazide gezmek terimi tam bana göre. Yoldan çıkayım. Bir kaç kişinin peşine takılıp mangala gideyim kafi. Giresunda gittiğim yerlere Kartal bile çıkıyor neredeyse Zaten her yer doğa. Yaylaya giderken her yer arazi.
- Aracı alırsam şayet aksesuardan çok motor ve yürüyenini sorunsuz yapana kadar uğraşırım. Çok fazla bir donanıma ihtiyacım olmayacak. Ama yine de hafif bir yükseltme. AT lastik. Bir ihtimal de vinç.
-Çok uzun soluklu yollara gitmeyeceğim. Genel olarak tabi. Hafta içi ev - ofis arası. 6,5km gidiş - 8 km geliş. Hız çok problem değil. Evde bir tane daha aracımız var. Arazi zamanı Suzuki kullanarak diğer ihtiyaçlarımız için ihtiyarı yormayız
Benimle yaşıt bir araba için gayet olumlu fikirler edindim. Videoyu saymazsak tabi. Kafa karıştırıcı bir video olmuş
Genel olarak işte ben aracı bulmuşum diyorum.
İlginiz ve sabrınız için çok teşekkürler.
-Sigorta herkesle aynı malesef. 28 mantıklı
-Suzuki olmasa da Japon ustası olsun derim. Tavsiyem yukarda
-Offroad değil de patikaya bile çıksan fark yaratır, kafan rahat olur, aman alttan ses mi geldi diye endişelenmez keyfine bakarsın =)
-Vinç ok ama yükseltme için masraf yükseliyor ben yaptıramadım. Elektrik filan da yenilemek gerekiyor. Bir de bu araçlarda yağı 2 haftada bir kontrol etmek gerekiyor. Katiyen yakmaz ama dökerek azaltır.
Video montaj =DD şaka bir yana 6.26da görünen yer Aksiyon oto ve aracın yanılmıyorsam 3.lüğü var kemerburgazda isoff yarışmada : )
Her araç dağılabiliyor Suzuki'ye niye takmışlar anlamadım : ) benimki dağılmıyor : P