turkergen
Kamp II
Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir?
Sayın erenatac cevap için teşekkür ederim.
Sayın erenatac cevap için teşekkür ederim.
suleymani' Alıntı:1.6 jlx i lifte kaldırıp 4 h modunda gaza bastığımızda 4 tekerleğinde boşlukta dönmesi beklenmez diye biliyorum doğrumudur?
yerbezi' Alıntı:en sağlıklı yöntemi şöyle bulduk biz, sanayideki tekerlekli krikolar varya, arka karpuzdan hafifçe kaldırıyoruz arabayı, 4H veya 4L ye alıp deniyoruz, araç ön tekerleri ile kendini çekebiliyorsa sorun yoktur... (10, 20 cm bile gitmesi yeterlidir)
sahin05' Alıntı:sertan bey sizin ön hublar manuel olmasın yani 4 kekere aldıktan sonra araçtan inip hubları free nin tersi istikametinde çevirin 4 çekerden çıktıktan sonra free yönünde çevirin
sahin05' Alıntı:sorunu çözdüğünüzü belirtmemişsiniz,bende ondan cevap yazdım birde otomatik hublarda free wheel hub yazmaz bildiğim kadarıyla
sahin05' Alıntı:birde otomatik hublarda free wheel hub yazmaz bildiğim kadarıyla
snowman' Alıntı:Merhaba
manuel hub ile otomotik hub arasında fiyat farkı varmıdır
ortalama ikisininde fiyatını bilen üstadlarımız varsa yazmalarını beklicem.
küçük bir soru daha hublardan biri manuel diğeri ise otomotik olursa 4h veya 4l devreye geçmez sanıyorum doğrumudur acaba?
snowman' Alıntı:tşkler şenol bey
biliyosunuz daha önce yazmıştınız benimkisi sadece geri viteslerde devreye geçmiyo ileri 4*4 e sorun yok şimdilik öyle idare ediyoruz,belkide aldığımda vardı ben farketmemişşimdir.
bilgi edinmek amacıile sordum alakanıza tşk eder saygılarımı sunarım
snowman' Alıntı:sertan bey alakanıza tşk ederim öncelikle
manuel porya kilidin çifti ne kadar acaba bu konudada bilgi verirseniz sevinirim.
dediğiniz gibi benimkiside ileri kilitliyor sorunsuz çalığıyor, fakat geriye doğru 4 çeker devreye geçmiyor.
şuan benım için rahatsız edici bi durum yok fakat bende herkes gibi aracım eksiksiz olsun isterim
saygılar