Ynt: viraj denge kolu sürtme acil yardım
şimdi bir dakika alt takım kiti aldık burçları değiştireceğiz birde viraj denge koluna takoz atacağız videodaki araçta yükseltme benden az sanırım onda bile en az 10 cm takoz mevcut ben daha fazla oynamak istemiyorum şimdide amotisor ve kule işi çıktı şimdi ben daha fazla yükseltme istemiyorum sadece viraj denge kolunun doğru çalışmasını istiyorum sayın dixieDixie' Alıntı:Alt yapıyı tamamen değiştirmeye doğru gidiyorsun. Hem çamurluk boşluğunu maksimum kullanmak hem de tekerlek aşağı salınımını arttırmanız için mevcut yayları sabit tutarak uzun hareketli amortisör kullanmanız gerekir. Bu sefer de yaylar için sabitleme kulesi lazım (dislocation cone). Daha sonra da viraj denge çubuğunu sökmeniz gerekiyor. Normal halde aracın ön ve arka yükseklik değerleri farklıdır, arka biraz daha yüksektir. Önce aracı poly bush kit ile normal hale getirip ölçülerini alın. Arada fark olmalı, eğer direk takozlarla mevcut halde yükseltme yaparsanız amortisörler normal çalışma mesafesinden yukarıda (açık) kalır ki bu da tehlikeli bir durum. Bir de araçtaki lastikler galiba 255 gibi duruyor, sizinki 315, çamur için pek de uygun bir durum değil.