VİNÇ TAMPONU VE PORT BAGAJ TASARIMIMIZ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,729

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
merhaba arkadaşalar, 98 zj aracıma off-road donanımı yapmaya karar verdim, başlangıç olarak 2 inç getle biraz yükselttikden sonra, vinç takmaya karar verdim, uzun yıllardır çok iyi bir dostluğumuz olan demir doğrama ustası zafer arkadaşımla internetten birkaç arb modeli tampon ve bagaj sepeti örnekleri çıkardık ve 4 günlük el yapımı el emeği tampon ve bagaj sepeti tasarımımızı siz sayın gezenbilir forum üyelerinin görüş ve yorumlarına açmaya karar verdim, yorumlarınızı ve görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum saygılar.

IMG131.jpg

IMG132.jpg

IMG133.jpg

IMG136.jpg

IMG140.jpg

Etiketler

Ynt: VİNÇ TAMPONU VE PORT BAGAJ TASARIMIMIZ...

selamlar. güzel çalışmalar ellerinize sağlık. sadece kendiniz için mi yaptınız yoksa ticari yönünü de düşünüyor musunuz?

teşekkür ederim sağolun:smiley: tampon ve bagaj sepetini netten birçok model resmi çıkararak reimler üzerinden ve kendi fikir ve görüşlerimizle birazda kendi istediğim bir model olarak tasarladık özellikle alt koruma uzantısı ve havalandırma boşlukları ve sis yuvaları kendi istediğim bir modeldi, ama bütün işçilik ve el emeği ustamındır,nerdeyse tamamı el yapımı pres kıvırma yapmadan, bagaj sepetide aynı şekilde yine netten bulduğum bir model üzerinde çalışarak tasarladık.
tampon ve bagaj sepetini aslında ticari maksatlı değil tamamen kendi arabama tasarladık, yanlız ben ustaya yaptıklarımızı paylaşıcam dedim nette isteyen olursa yaparmısın diye sordum aceleye getirilmezse yaparım dedi, tamamı el yapımı olduğu için baya uğraştırıyor elimde iş olmadığı zamanlar yaparım dedi, sağolun varolun saygılar.

Elinize, kolunuza sağlık harika olmuş, kaça mal oldu ve dışa açacakmısınız bu imalatı acaba bende yaptırmak isterim. Bir sorum daha olacak aracınızın üzerindeki lastiklerin ölçüsü nedir acaba. Güle güle kullanın ürünleri...

teşekkür ederim ozan bey sağolun:smiley: bundan önceki msjımdada yazdığım gibi ustam ürünlerin tamamı el yapımı olduğu için baya el uğraşısı var aceleye getirilmezse elimde iş olmadığı zamanlar yaparım dedi, fiyat olarak benimkinler hem kalıp hemde dost işi olduğu için ustayla aramızda,
tampon ve bagaj isteyen olursa ben hertürlü yardımcı olurum,
fiyat olarak pazarlıksız boyalı kargosu alıcıya ait tampon 1000 tl bagaj sepeti 500 tl tampon bagaj takım olursa 1300 tl son olur fiyatları saygılar.

langona' Alıntı:
teşekkür ederim ozan bey sağolun:smiley: bundan önceki msjımdada yazdığım gibi ustam ürünlerin tamamı el yapımı olduğu için baya el uğraşısı var aceleye getirilmezse elimde iş olmadığı zamanlar yaparım dedi, fiyat olarak benimkinler hem kalıp hemde dost işi olduğu için ustayla aramızda,
tampon ve bagaj isteyen olursa ben hertürlü yardımcı olurum,
fiyat olarak pazarlıksız boyalı kargosu alıcıya ait tampon 1000 tl bagaj sepeti 500 tl tampon bagaj takım olursa 1300 tl son olur fiyatları saygılar.
cevabınız için öncelike teşekkürler, birderesimde lastiklerniizin ölçüsünü öğrenebilirmiyim,

Elinize sağlık iyi bir iş çıkarmışsınız. Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR