Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim mahmut bey sağolun resimlerde gözüken bağlantı saplamaları içden şase kafalarının dış kısmına gelecek şekilde delinip direkt şase kafalarına içerden kaynak yapıldı, dışarıdan gözüktüğü gibi sadece orjinal tampon sacıyla hiçbir bağlantısı yok sadece delik açılıp arabanın şase kafalarına çok sağlam kaynak yapıldı saplama tijler saygılar.
herkeze merhaba, resimlerdeki vinç tamponu ve bagaj sepeti modelimizden yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim, ustamız genelde yurt dışında çalıştığından pek burada olmuyor ortalama 2 ay iş icabı burda,saygılar.
teşekkür ederim sağolun mahmut bey yükseltme düşünüyorum aslında dodikde takmak istiyorum tabi lastikleride büyütmek gerekecek bu durumda,yanlız lpg aldı başını gidiyor bu durumda yakıt sarfiyatı bayağa yükseleceğini tahmin ediyorum, ben aracı aldığımda üzerinde 245x70x16 lastik vardı sonra ben 255x70x16 bf-goodrıc taktım 2 inçde getle yükselttim yakıt biraz arttı,tampon ve bagajıda koyunca biraz daha arttı, şimdi yükseltme ve lastikleride değişirsem anormal bir şekilde artacağını tahmin ediyorum yoksa kafamda hep yükseltme,lastik ve dodik montajı var beklemedeyim şuan saygılar.