Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Voyagers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,430
Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Çok faydalı bir çalışma elinize sağlık.
Teşekkürler.
Kenan YAMA

Etiketler

Voyagers' Alıntı:
Yemin ediyorum hanım beni bu Defender sevdası yüzünden boşamazsa iyi valla :smiley:) Ama bana her noktada eline tornavidayı alıp yardım ettiğine göre şu ara sıkıntı yok ;))

Selam ve Sevgilerimle
Murat

Murat sana bir tavsiyede bulunayım işleri çok uzatma bak benim eşim yağ çamur umursamaz ama benim şanzımanda olduğu gibi uzun sürünce işler değişiyor aman dikkat :smiley:

Ellerinize saglik herkes cesaret edemez vinci sokmeye

Süper bi iş yapışsınızellerinize sağlık. Şaşmazda ustalara götürsek bunun onda biri iş çıkaramazlar emin ediyorum. Demek ki usta değillermiş onlar ;D Gerçi bunu uzun zaman önce öğrenmiştim ama olsun ;D ;D

ibrahim_ipek' Alıntı:
Emegine saglik abi ... motoru ne zaman indirecen merak ediyorum

ibrahim IPEK

Teşekkür ederim; kısmetse onuda yapacağız inşallah :smiley:)

oguzhan3434' Alıntı:
Eline koluna saglik super bi calisma olmus.bunu paylasmak daha buyuk erdem olmus hatta cogu insan paylasmaz.tebrik ederim iyi calismalar dilerim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok teşekkürler,

Elimizden geldiğince devam bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Selamlar

tafa4196' Alıntı:
Murat sana bir tavsiyede bulunayım işleri çok uzatma bak benim eşim yağ çamur umursamaz ama benim şanzımanda olduğu gibi uzun sürünce işler değişiyor aman dikkat :smiley:

Mustafa kardeşim,

Şu ara durumlar iyi, hafta sonları elimden geldiğince kendisine vakit ayırdığım için sıkıntı yok. Ama boya işine başladığımız aman durum değişebilir.

O zamanda sizi öne sürücem, Mustafa' lar zorladı beni boya işine diye :p :p :p D:D:D:D

Selamlar Kardeşim.

eline sağlık güzel bir iş olmuş Allah yolunu açık etsin

Eline sağlık .evet ,Guzel bir çalışma..

!Dağlı!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR