Merhabalar araci aldigim ilk halini resimlerdede gormus olmalisiniz zaten
Ancak yaptiklarimiz komple motora bakildi degismesi gereken butun parcalar degisti ses ve isi izolasyonu yapildi kapi icleri tavanlar kaput ici gogsun ic tarafini izolasyonu yapildi daha aldigimda berbat olan on torpido konsol ve dosemeler yenilendi orjinal dosemeleri takildi alt kisimdaki butun keceler bilyalar balata diskler tasbasi kecelerine kadar eskimis yipranmis nekadar parca varsa Hepsi degisti saftlarin balanslari yapildi titresim vardi bitti motorda filtreler trigger kayisi enjektorler degistirildi pompanin ayari yapildi aractaki butun yaglar degistirildi bilyeler degistirildi aklima gelmeyen birsuru ufak tefek parca yenilendi ic tarafta aksesuar olarak yapilanlar belli zaten 5,5 ton britpart vinc takildi 5 ad insa turbo lastik takildi on tampon degistirildi on tampon korumasi yapildi alt tarafta rot koruma bari yenilendi sis farlari takildi( hella ) ust porbagaj yapildi on tarafa dal carpmasin diye tel cekildi hi-jack alindi on farlar halojene cevrildi arka stoplara ingiltereden led li stop lambalari getirttim onlar takildi gelecek ay hidrolik direksiyon takilacak polybrush kit geldi ingiltereden onlar takilacak sanzimanda bosluk var o yapilacak on konsolu monte edicem simdilik aklima gelenler bunlar ama son olarak bu defender benim son defenderim uzun yillar binmek icin yapmayi dusunuyorum
İşi bilenler atakta yani
Valla bende Discovery'ye bayılıyorum ama Defender'dan ayrılamıyorum. Defender'a motor benim de aklımda uzun zamandır. Biraz fazla güç, göz çıkarmaz sonuçta
Benim araca bir G4 portbagaj edindim, sabahtan akşama kadar geçip karşısına izliyorum Working Light'ı da taktırdım, muhteşem oldu. Tekrar çok teşekkür ederim.