Uzun araştırmalardan sonra Fronti...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bluebloodwolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,679
Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti...

araç 4 çekerdeyken yapabileceğiniz max hız 96 km/h dir. bunu geçmeyin yoksa kilitli diferansiyele çok büyük zararlar verebilirsiniz

Etiketler

arkadaşlar ilginize teşekkürler. hocam neden 96 km/hızla sınırlı 4 çeker bilginizi paylaşırsanız sevinirim zira sınırlama yok diyen arkadaşlar da var.

bluebloodwolf' Alıntı:
arkadaşlar ilginize teşekkürler. hocam neden 96 km/hızla sınırlı 4 çeker bilginizi paylaşırsanız sevinirim zira sınırlama yok diyen arkadaşlar da var.

sınırlama var, 96 km/h kitapçıkta yazıyor. zaten bu tarz sürekli 4 çekiş olmayan, sonradan istenirse 4 çekere geçen araçların özelliğidir bu belli bir hız yapmak. bu örneğin, frontera ile aynı klasmanda değil ama toyota rav4 lerde 20km/h mi ne o civar birşey.. frontera yine sağlam hız yapıyor o şekilde de ama 96'yı geçmemek lazım. pratikte tabiki geçersiniz ama teorik olarak yapmayın denmiş...

illa ki bakım filan yaptırmışsındır. Biraz bilgi ve elbette bu kış'a ait foto bekliyoruz artık. öyle aldım aracı haberiniz olsun diyip kaçmak yok ;D ;D

arkadaşlar herkese selam yaklaşık iki aydır iş yogunlugum nedeniyle ve siteye girişte yaşadıgım sıkıntılar nedeniyle giriş yapamamıştım.umarım herkes iyidir.birkaç fotograf benden de..sevgiler saygılar...

gec oldu belki ama hayırlı olsun.o kapak biraz sıkıntı.bu arada saten cözmüşünüzdür 120km hıza kadar direk 4*4 düğmesine basarak 4 ceker seri olarak kulanabilirsiniz 4h ise ağır devirdir olarak kulanabilirsiniz.bol gezmeler iyi eğlenceler fronterayla tadını cıkartın.bu arada unutmayın 4h agır devir yani yüksek tork hız yapmayın makximum hız 40 km saat te.iyi akşamlar diliyorum.

Teşekkürler ilginize arkadaşlar. bu ara hüseyin ustam kapak sorununu hala çözemedim ola ki bir şekilde denk gelirse bilgilendirirseniz sevinirim.görüşmek üzere...

bluebloodwolf' Alıntı:
Teşekkürler ustam

Kilisteki yedek parçacı ile görüştüm ellerinde yokmuş. Ankara da 2 yer ile ve İzmir'de bir yer ile görüştüm ellerinde yokmuş :(

bende araştırıyorum denk gelirse haber vereceğim.

Benim de 2 sene öncesinde 3 kapı 2000 model Fronteram vardı. Opel servisleri ellerinde olmayan malzemeleri 15-20 gün içinde getirtebiliyorlar, bilginize...

Otip parcalar aksasuara girer genelde bekodur parcalardır.güven oto ankara yeni 2001 model frontera geldi bir sor derim.0312 385 27 37

arkadaşım senin de ilgine teşekkür ederim. ümitle bekliyorum. ilk kaybettigimde ankara istanbul izmir neredeyse hiç bir yer kalmadı güven otoda vardı onlarda satmışlar yetişemedik o zaman.yurt dışından getirelim dediler fiyat ortalama 1200 tl falan olur demişlerdi.

hocam cok pahali ...karbon fiberci varsa yaptir daha uygun olur fiyati

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR