Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,040

Etiketler
Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

hayır abi tuncay abiye güldüm, sizin araba yan yatınca o da yan yattı, heralde tuncay abinin ne söyledigini tahmin edersin.

tuncay abi bir allah çekti ...

siz belki farkında diildiniz ama biz ney gördük iki tekere yanladıgınızı korktuk abi ondan sonra tuncay abi kopardı bizi video yu bir dinle

Videolar süper olmuş ellerine sağlık :smiley:
MUDMAN / UGUR abimizin görüntüleri artık insanlık tarihinde video olarak yerini aldı :smiley: :smiley: :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Uçtu uçtu Faruk uçtu :D ..Kemerler ve kask olsaydı ben yanındayken aracıda devirecekmiş :( ..Kırmış bunlar yaw ;D

Ama kardeşim direksiyona çok yakışmış..Pilotajı mükemmel :smiley:

Off offf lanet olsun içimdeki bu takla atma aşkına..ah be Uğur abi birde emnyt kemerlerimiz olsaydı ilk taklamızı seninle atmıştık ne güzel..

Valla ben cj5 le takla attım abi.tecrube oldu ama kotu bi tecrube oldu zaten takla attıktan sonra rollcage taktırdım.

jeeper' Alıntı:
Valla ben cj5 le takla attım abi.tecrube oldu ama kotu bi tecrube oldu zaten takla attıktan sonra rollcage taktırdım.

Ama sen emniyetsiz atmışsın..yani kemer rollcage olmadan takla atmak bile bile lades olmuş..neyse geçmiş olsun..

evet abi emniyetsiz attım ama Allahtan birşey olmadı.neyse artık cage ve koltuk+kemer var.takla serbest ;D

Gezi Çok Güzel Olmuş Ta SonRadan Çıkan O Jeep ne Öle Acayip Bişe Yaw Ne Diferansiel belli Ne Boya Ama Araba Çok güzel CANAVAR gibi duruyo araç ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri