Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,040
Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler. Fakat maymunu tanıyan biri olarak konuşuyorum,hakını verememişsiniz
arabaya alışamadığınızı anlıyorum fakat sizlerden daha güzel resimler bekliyoruz.Paylaşımınız için teşekkürler
tekrar hayırlı olsun.

Etiketler

Şile Kumbaba'dan itibaren bendeki resimler...
Arkadaşlar "maymun"la Kumbaba'ya dalınca arkadan bizde tam gaz girdik..:smiley:

DSCI0104.jpg

DSCI0110.jpg

DSCI0111.jpg

DSCI0114.jpg

DSCI0119.jpg

Kumbaba'nın bitimine doğru aradan ana yola ve kapalı off-road pistine doğru ilerledik.

DSCI0133.jpg

Sahil yolunu takip ederek Sofular köyüne doğru gazladık.

DSCI0134.jpg

DSCI0136.jpg

Durup bir grup resmi alalım dedik. :smiley:

DSCI0138.jpg

DSCI0137.jpg

DSCI0139.jpg

DSCI0140.jpg

DSCI0141.jpg

Maymun Terbiyecileri :smiley:))))))))

DSCI0142.jpg

DSCI0144.jpg

DSCI0145.jpg

Ugur Abi maymunun direksiyonunda coştukça coştu. Yola nereden devam edelim, maymun hayvanını nerde deneyelim, konuşmaları :smiley:))
Uğur abiyi aracı çalıştırıken bir görüyoruz, sonra telsizlerden "nereye saptı, Mustafa abi gördünmü? 'yok' sen, yok ben, neyse çıkarlar bir yerden" diyerek :smiley:) gittik. Buradan sonra dik bir rampadan çıkıp Sofular sahilinden (sanırım) devam ettik..

DSCI0147.jpg

DSCI0148.jpg

DSCI0150.jpg

Sonrasını, Maymun ve çamurdan adam Uğur abinin hikayesi olarak :smiley: :smiley: :smiley: keyif içinde izledik..

Benden bukadar... Geziye katılan tüm arkadaşlara..
Selamlar ve sevgiler.
Hakan Irıklı

Ne güzel de eğlenmişsiniz,valla sizleri de doğayı da çok özledim.inşallah işler düzelir tekrar beraber oluruz.Anlayamadığım 4 araç var, neden hep maymunun tepesindesiniz?Efendi Mustafa'dan mı kaynaklanıyor !!!!!!! sanki..... ;D ;D

:D

Resim çekenlerin ellerine sağlık..Teşekkürler..Faruk'un bana CJ'nin direksiyonunu vermesindeki sebebi şimdi daha iyi anladım :D
Beni başka türlü CJ aşığı yapamazlardı ;D

Ugur Abi sen fena zehirlendin seni artık bir CJ paklar gibi :smiley:)))

Çamurdan adam görüntülerin nefis olmuş...:smiley: :smiley: güzel bir hafta sonu oldu..

Ben bişey sorayım , bu derelerden falan geçerken kapı kenarlarından yada başka yerlerden içeriye hiç su girmiyormu ?

Suda pek beklenilmez ve direk geçilirse ise sorun pek çıkmıyor.Kapı lastik fitillerin sağlamsa sorun çıkmaz.Derin sudaysan snorkelin varsa sorun çıkmaz.Snorkelin olsa dahi aracın benzinli ise bujiler ıslanabilir.Wd40 sprey bir nebze geçişten önce sıkılırsa faydalıdır.Radyatör fanın sürekli çalışan bir modelse, en azından su geçişini tamamlayana kadar durduracak bir devre kesici düğme faydalı olacaktır ki suyu motor bölümüne dağıtmasın.

Bir diğer sıkıntıda suda zaman kaybettiğiniz zaman diferansiyelin hava tahliyesinden su alabilmesidir.Bu tahliye hortumunun ucu kasanın en üst kısmına monte edilmeli ve ucunda çekvalf sistemi olmalı..

Uçtu uçtu Faruk uçtu :D ..Kemerler ve kask olsaydı ben yanındayken aracıda devirecekmiş :( ..Kırmış bunlar yaw ;D

Ama kardeşim direksiyona çok yakışmış..Pilotajı mükemmel :smiley:

iyi akşamlar göktug abi amerikada saten yaylı siistem fazla yok hep makaslı aracları tercih ediyorlar ben olsam cj2 nin makas sistemini bozmazdım nasıl yapardım makasları difrensilyelin ustune kaldırırdım yani şase saten kalkardı cok yuksek olurdu camur vız gelir ozmn cj2 ye birde motor v8 olcak 470 hp lik cok guzel olurdu hastayım v8 motor un ne maglum arazi şartları motor guçlu olması lazım goktug abi iyi geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri