Üstadlardan yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güvenç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,743
Ynt: Üstadlardan yardım

Selamlar 2-3 hafta önce adapazarındaydım 4 gun dagda kaldık bır yaylada orda şiddetlı kar yagısı sonrası 60-100 cm arası kar yagısından sonra yolu acma çalışmalarım.Zincir takmadı 4 mevsım lastıkle.Ve donüş manevrası harıç hıc ıtme (ınsan gucu)almadım.yoldada genelde 50 cm kar vardı .Yolu aça aça gittim sonuçmu .O bir galendewagen .Ordakiler bile inanamadılar bu yolu nasıl açtı diye.yorum sizlerin.Sevgıler.
Alper

Img151
 

Etiketler






Ynt: Üstadlardan yardım


Güvenç Bey sizin konuya ben de mesaj atıyorum ama kusura bakmayın. Hem bilgi paylaşımı olur diye düşündüm hem de ben de ayrıca konu açıp bilgi kirliliği yapmayayım dedim. Siz şu an Fethiye'desiniz galiba bakarsınız ben de bir G bulursam beraber oraları turlarız. ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-satilik-gd-250-46940303/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-112000-kmde-1986model-gd-290-mercedes-jeepbu-fiyata-bu-arac-kacm/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-mercedes-g-240-dizel-45095243/detay/

Bende de G merağı başladı ya...Bu araçlar hakkında bilginiz ve görüşünüz nedir acaba? Özellikle son araç fiyatı oldukça makul gibi duruyor. Ne dersiniz?
 

Ynt: Üstadlardan yardım

selamlar. ben sahsen ilk iki araci begendim. birincisi cft bagaj kapili. aracin yasi daha fazla demek gibi gelir bana [79-82 arasi]..ama toplu gorunuyor. renk guzel . surup test etmek lazim.

ikinci arac coktan beri satilik. cok hos gorunuyor, ama neden satilmadi bu kadar zaman,,,,,? yakindan inceleyip surmeden karar verilemez bence.

iyi sanslar, huseyin.
 

Ynt: Üstadlardan yardım

Abi teşekkür ederim sagol keyifler iyidir işallah..
merhaba kardeşim sen de mi fethiyedesin..burada herkez G hastalıgımı biliyor..kıskançlık oldu , epeydir bi aracın peşindeydim w463 95 model 5 yıldır araba yatıyor yanında da e200 var oda 5 senedir garajda yatıyo 6 aydır kimindiye sorduyordum , almancı bi adamınmıs ölmüş çocuklarıda 5 senedir gelmiyormus, ikisinide alacagım diye haber yollattım bi bakımada sokardım çocukları bana satmak için almanyadan geldiler bana haber vermeden aracı kişi elden çıkarrtırıp gittiler...inanırmısın kız gibi gd300 ü araca gittim baktım haberim olmadan bi pargliding ''yamaç paraşütü'' şirketine satmıslar 28 bine..araba kız hiç kullanılmamıs 63 binde delirdim ya bu fethiye garip.. =))
 

Ynt: Üstadlardan yardım

merhaba güvenc kardesim...takip ediyorum sayfanı ve son mesajına bakınca gercekten üzüldüm böyle insanlarda var işte ülkemizde malesef :-\ ama biraz sabır diyelim..bende arac arastırmasındayım benimde hastalıgım toyota fanatik derecede senin g serisi gibi ;D ama g seriside hep hosuma gitmişdir her daim biyerimde durur öyle ;) bende arastırıyorum artık takip ediyorum arastırıyorum.
toyota vx80 hastalıgı var bende fakat fiyatlar o kadar cok ucuk ki insanı sogutuyo gercekten de insanlar tuhaf tuhaf paralar istiyo...
caglar abimizin g serisi vardı en son aldıgı satıyodu sonradan vazgecdi arac cok temizdi görmüşsündür belki :-\
neyse uzatmayayım ben takipteyim ya vx80 yada g....nasip kısmet... ;)görüşmek üzere
 

Ynt: Üstadlardan yardım

Bazen bu tür miras mallalrında oluyor mirasçılar hemen elden çıkarayım nakiti alıp gideyim diyorlar ve bahsettiğin gibi biz şahıslardan ziyade hemen kurumlara gidip halledelim diyorlar. Bir zamanlar ben de bir tarla için beklemedeydim Sen gel emlak şirketine ver .
'' Eee niye oraya verdin ?''
'' Ben alacağını zannetmiyordum...''
''Nassıl yani?! ''
''Bana söylenmedi ki!!! '' ....
Sizde de öyle olmuş arada haber gönderdiğin kişiler mesajı iletememişler malesef. Neyse Allah'tan hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı...
Ben de Muğla'danım yazları az çalışmadık otellerde restaurantlarda...
 




Ynt: Üstadlardan yardım

selam kardes. bonnet'i ac ve karsi da have giris kutusu var cam altinda . uzerinde plaket var,yazar.

en sagliklisi ise on sag veya sol camurlugun icerisine bakin. on tekerin hemen gerisinde sase uzerinde gayet net sekilde okunur.. tabii ki, curume veya oksidlenme veya camur birikimi yoksa. ;)

hayirli cumalar.
 

Ynt: Üstadlardan yardım

huseyin bey kibrista bahsettginiz g siyahmi acaba cewabiniz ewetse .o araci ben aldim ins.4 agustosta teslim alacam sizce nasil g ler hakkinda bayagi bir bilgiye sahip ldugunuz asikar.bu arada ben girnede kaliyorum siz nerdesiniz acaba...

saygilar
 

Ynt: Üstadlardan yardım

Selamlar bende artık bir G sahibi olarak sizlerin aranızda bulunmaktan onur duyduğumu belirtmeliyim hüseyin beyin yukarıda bahsettiği çift bagajlı borda 250 dizel bize nasip oldu daha önce arazi araçım olmamıştı tecrübesiz de olsam sizlerin sayesinde inş... buradan birşeyler ögrenecegime eminim. saygılar.
 




Ynt: Üstadlardan yardım

ya girnedeyim ben daha dogrusu ozankoyde kalirim isyerim ayorgi dedir.magosadan aldim zaten adada sinirlidir g~ler benim aldigim arkdasda iki tane wardi ve paylasitigniz resimlerin birinde otekisi var LN 235 plaka olan yanlis hatirlamazsamm ::smiley: bu persembe aliyorumm araci ama aracla iilgili pek bir bilgim yokk tabiki merakim var ;D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,026
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst