Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suatgrbz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,628
Ynt: Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir.

Bencede apo dayı çünkü 1986dan beri bu işi yapıyor en son topladıgı araçda bu araç http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64351.0 baştan sona bu sayfaya bakın sonra düşüncelerinizi ve kararınızı bize aktarın ben apo dayının oglu (Atatürk oto san.sit. 2.kısım 14. sok. no504 kat 2 tel.05436729881)

Etiketler

APO emmi bu işi temiz çözer ;)

suatgrbz' Alıntı:
su apo emmiye bir görmek lazım:smiley:
elinde jeepde varmıdır acaba bir tasla iki kuş vuralım
apo dayı haftanın 6 gunu dükkandadır istediginiz zaman görüşebilirsiniz iş saatlerimiz sabah 8den akşam 9'a kdar gelip görüşebilirsiniz birde elinde jeep varmıdır bir taşla 2 kuş vuralım derken ne demek istiyorsunuz satılık jeep felanmı (ben ogluyum apo uıstanın her türlü sorunuza cevap verebilirim saygılar.)

ormanci1907' Alıntı:
apo dayı haftanın 6 gunu dükkandadır istediginiz zaman görüşebilirsiniz iş saatlerimiz sabah 8den akşam 9'a kdar gelip görüşebilirsiniz birde elinde jeep varmıdır bir taşla 2 kuş vuralım derken ne demek istiyorsunuz satılık jeep felanmı (ben ogluyum apo uıstanın her türlü sorunuza cevap verebilirim saygılar.)
merhaba anadolu yakasında olmasam birazda zamanım olsa yerinizde ziyaret edecegim . ama cok fırsatım olmuyor. bir tasla iki iş derken evet satılık jeep de arıyorum cj8 olsun istiyorum . ya toplanmış yada kendim toplamaya uygun orjinal bir seyler. ve makul fiyatlara tabiki.

suatgrbz' Alıntı:
merhaba anadolu yakasında olmasam birazda zamanım olsa yerinizde ziyaret edecegim . ama cok fırsatım olmuyor. bir tasla iki iş derken evet satılık jeep de arıyorum cj8 olsun istiyorum . ya toplanmış yada kendim toplamaya uygun orjinal bir seyler. ve makul fiyatlara tabiki.
Sevgili suat telefonu verdim geç irtibata .. var aradığın herşey

merhaba eğer hala aracınızı toplamadıysanız buyrun gelin aanadolu yakasındayız kayışdağında işyerimiz isterseniz internet adresinden yaptığımız işleri görebilirsiniz adresimizde internet adresinde var www.4x4karasori.com

suatgrbz' Alıntı:
semt olarak istanbul kartaldayım.henuz bir cj sahibi olmadım ama en kısa zamanda olacagım ve toplanmış bir seymi yoksa kendim mi toplamak daha mantıklı olur onun ayrımını daha yapamadım ve acıkcası daha böle aradıgım gibi bir cj de bulamadım o nedenle toplama fikri bana daha cazip geliyor ama tabi toplamak denince bununda ucu acık sanırım. istediğim gibi birsey olması icin ne kadara cıkar onuda bilmek ona görede butceyi oluştırmak lazım .
işin acıgı su an da fizibilite yapıyorum desek daha dogru olur. bu araclara yabancıyım.
CJ 5 toplatan biri olarak size tavsiyem istediğinize yakın bir araç alıp ufak tefek takviyeler yapmanızdır.sıfırdan toplamak astarı yüzünden pahalıya geliyor.

KENAN61TS' Alıntı:
CJ 5 toplatan biri olarak size tavsiyem istediğinize yakın bir araç alıp ufak tefek takviyeler yapmanızdır.sıfırdan toplamak astarı yüzünden pahalıya geliyor.

haklısınız bende o nedenle toplamaktan vazgectim ve toplanmış bir cj aldım ve hic toplamak icinde para harcamamış aldıgım sahısın yaptıgını söylediği masrafın yarısına aldımki dogrudur yapmıştır hesaplayınca astarı aldıgım parayı cok fazla geciyor

[attachment=1] sonunda aldıgım arac

DSC_0025.jpg

Kadir usta olarak 1980 den beri bu isle ugrasmaktayim gozum kapli her isi yaparim ve bu isin ustasiyim internt adresim www.4x4karasori.com gundogdu jeep iltisim 05352401651 jeep uzerine her turlu is yapilir ve elimizde cj 5 ve cj 7 kupasi bulunmaktadir cj 5 kupasi boyalidr bilgi icin telden ulasin ve islerimize internet adresinden bakabilirsiniz

O gormus oldugunuz cj7yi biz toparladik ve o jeepin aynisindan elimizde bulunmaktadr boyasi sizin isteginize kalmis biseydir telden ulasa bilirsiniz bilgi alabilirsiniz her turlu ilgileniriz cep 05352401651

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR