Unutulanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,205

Etiketler

Ynt: Unutulanlar

ömrümü7ler' Alıntı:
inetrnet çıktı herşey bozuldu...

herşey değil :smiley: bakın biz burdayız internette ve neden vazgeçtiğimizi unuttuğumuzu hatırlamaktan mutlu olduğumuzu neyi özlediğimizi ve neden böyle hissettiğimizi iyi biliyuoruz. Ve bunu başkalarıyla paylaşırken interneti kullanıyoruz.... Doğru şekilde kullanmak şart herşey için bu geçerli zamanında doğru şekilde kullanmak şart.

evet çok güzel oluyodu eskiden evimizde vardı kuzine heryer ısınmıyodu ama çok daha zevkliydi. (sobanın ateşi farklı oluyo valla) annem hala der. sobanın yeri ayrı diye.

evet zerrin hanım haklı kuzineler hala varr ve hala süper patates pişiriliyor fınında:smiley:

kuzine enteresan bir soba..
geçen kış 4 gün eski bir dağ evinde kaldık 4 günde yaklaşık 1 ton odunu yuttu resmen, tam bir odun canavarı, yinede karadenizliler için o bir tutkuuuu :smiley:

ceranus' Alıntı:
Kuzine sobalar Anadolu'da köylerde kullanılıyor hala, bazı çiflik evlerinde de var :smiley:

Bir arkadaşım kuzguncukta mustakil bir evde otururdu Guzine sobası vardı başka ısı kaynağı yoktu onun yanına oturur kestane patates közlemek 2 gözde tepsiliği vardı börek yapardı en buyuk eğlencesiydi evde kalınca isinide külünüde severdi kulakları çınlasın şimdi yurt dışına yerleşti :smiley:

soba.jpg

dilimizde en azından ben öyle bildim kuzine değilde biz guzine deriz yuvarlamaş kolaya gelmişte olabilir dogrusu Kuzine :smiley:

Ben küçükken halamlarda vardı kuzine evi her zaman sımsıcaktı bana her gittiğimde börek ve kalburbastı yapardı.Ne güzel günlerdi o günler şimdi aynı tadı alamıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri