Top Gear programını eleştirdiğimiz yada adamlar haklı dediğimiz bir tartışmada başka konuları açmanın herhangi mantıklı bir açıklaması yok. Ülkemizin gerçekleride ortada, İngilizlerin snopluğuda. Ben artık şu ülkenin topraklarında birlikte yaşayan, aynı havayı soluyan, aynı suyu içen, aynı topraklar için dedeleri canlarını vermiş insanların sen şucusun sen bunun propogandasını yapıyorsun siz şusunuz busunuz muhabbetlerinden ağır sıkılmaya başladım.
Laik, Müslüman,Atatürkçü, Milliyetçi,Hristiyan,Ermeni, Yahudi,Türk , Kürt, Çerkes, Laz, Sağcı,Solcu,Dinci adı her ne ise yada başkaları ona her ne ismi taktıysa, bu ülke topraklarında benim ülkemin vatandaşıysa ve benim haklarıma saygılı ise benim içni mevzu bitmiştir. Hiçbirinin bir diğerinden farkı yoktur bu ülkenin evladı olan herkes için iyi insan olduğu sürece elimden gelen herşeyin en iyisini ister ve yaparım.
Şurda elin abudik İngilizine karşı bile birlik olamayıp birbirimize giriyorsak vay halimize, o zaman zaten istediklerini veriyoruz bunlara.
Saygılarımla