Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,843

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
İngiltere’nin en ünlü otomobil programı Top Gear'ın üç sunucusu önce Kuzey Irak'ta Erbil'e gitti ve ardından Türkiye'ye de uğradı. Kuzey Irak'la karşılaştırma yapan sunucuların Türkiye hakkındaki gerçek dışı ve abartılı iddiaları izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

57043_1.jpg

BBC’de yayımlanan ve dünyanın her yerinde milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen Top Gear’in üç sunucusu Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May, İsa'nın doğuşu konseptiyle üstü açık spor arabalarla Beytüllahim'e gittiler. Programın bütün dünyada dün akşam yayınlanan bölümünde üç sunucu önce Kuzey Irak'ta Erbil'e gitti.

Kuzey Irak'ın güzelliklerine aşık olduklarını söyleyen sunucular "hayatımızda gördüğümüz en güzel doğa", "Bu bölgenin insanları harika ve son derece barışçı" diyerek övgüler sıraladı.

'TÜRKİYE'NİN GÜNEYDOĞUSU SAVAŞ BÖLGESİ SAYILSIN'

Programın ilerleyen dakikalarında Silopi'den Türkiye'ye giren üç sunucu panik içinde korku propagandası yapmaya başladı. Abartıp kurşun geçirmez yelekler ve miğferler giyen sunucular Türkiye'nin güneydoğusunun savaş bölgesi sayılması gerektiğini iddia ettiler.

Kuzey Irak'taki barış ikliminin Türkiye'nin güneydoğusunda yerini savaş ortamına bıraktığını savunan üç sunucu Türkiye'yi yerden yere vurdu. Programın son bölümünde ise Suriye'ye geçen ekip bu kez "Burası çok güzel hatta Türkiye'ye göre çok çok güzel" mesajları verdi.

Kaynak: http://www.olay.com.tr/haber/guncel/unlu-programda-turkiyeye-hakaret-yagdi-56373.html

Etiketler
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

bunlar klasik ingiliz aslında çok cahiller bütün dünya ingiltere onlar için onlar olayları kendi işlerine geldiği gibi görür. tabiki biz ırakta amerikayla milyonlarca insan öldürdük demezler onlar oraya özgürlük getirdi çünkü! ama bizim terörle mücadelemizi böyle değerledirirler. kendileri aynı durumda katliam yaparlar.ben çok yalaka ingilizde gördüm cennet ülkeme turist olarak gelmiş. neyse it ürür kervan yürür.

Bu arada programın videosuna ait linklerde aşağıda;

Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=HbCt8Gd7ZJQ&feature=related
Part 2: http://www.youtube.com/watch?v=E-eDf78CNzU&feature=related
Part 3: http://www.youtube.com/watch?v=I68UyMtoal0&feature=related
Part 4: http://www.youtube.com/watch?v=HNax6_iphy4&feature=related

Türkiye ile ilgili kısımlar 2nci bölümün sonundan 3 Bölümün ortalarına kadar.

Artık takip etmiyorum Çok guzel proğramdı ancak bu şekilde içeriği bozmaları ayıp... :mad:

3 dünya ukesıyız hala sömurulluyoruz türk oldugumuz içinde hic bir dostumuz yok bunların yaptıkları normal, her devlet bunu yapıyor, biz de uzerimize düşenleri yapmalız aslında.

Doğruları çarpıtıp yayınlama ve karalama bunların sürekli sistematık yaptığı bir olay ne ilk nede son birde ırak ın kuzeyinde ne varsa nerden gitmiş acaba madem o kadar güzel yer tatillerini orada geçirsinler

Daha bunlar iyi günlerimiz zaten esas amaç Türkiyenin doğusunuda kuzey ırak gibi yapıp onların değimi ile savaş durumunu bitirmek yada demokrasi getirmek. Büyük ortadoğu projesi ilerliyor. Atam zamanında demiş, Dahili ve harici mihraklar olacakdır diye ama anlatamamış.

zaman işliyor carklar dönüyor kumpas atılıyor oyunlar buyuk malasef yakında hatayda 99 yılık anlaşma bitdiginde biz referandumla türkiyeden ayrılıp başka bir ülkenın teba sına girecez derlerse şaşırmayın arkadaşlar

sermaye gruplarının kartelleşmiş medya gücünün dolaylı yollardan çıkar çatışması içinde oldukları 3.dünya ülkelerine(yarı-sömürge ülkelere) karşı,kendi halklarını körü körüne nefret duygusunu benimseten program içerikleri hazırlamaları çok ta şaşırılacak birşey değil diye düşünüyorum

Çanakkale'de binlerce şehidimizin yattığı yeri evimin her yerinden görüyorum.Bazı şehitlerimiz ve komutanları uzakta olsa seçiliyorlar.
Şehitlerimizin yattığı yerlere bakınca utanıyorum, niyemi?
Kendi aralarındaki konuşmalarını duyuyorum, nemi diyorlar?
<<Biz aç ve çıplak yedi düvelle savaşıp can verip, kurşun yerken şehit veya gazi olurken çok kaçanlar vardı işte onlar bu toprakları samışlardı fakat biz canımız ve kanımızla geri aldık şimdi onların torunları bizim kanla aldığımız toprakları dolarla satıyorlar>>diye komutanlarına şikayet ediyorlar.
Komutanlarını tanıdım sizlerde tanıyorsunuz SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ bir yiğit.Onlara diyorki MERAK ETMEYİN GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.