Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 165,047

unımog arıyorum

• 416 406

Kullanılan: 14 70.0%
  • 403 421

Kullanılan: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Unimog

404.1 Unimog Radyo Kamyonu
Colorado, Amerika

bobragainunimog4.jpg

Açıkçası ben o araçtan esinlendim.Daha benim unimog aşağıdaki haldeyken U.S.A'da toplanmış olan bu unimogun (U406) resimlerini gördüm ve kopya çekmeğe karar verdim.Ancak 3 renk gözüme çok fazla geldiği için kırmızı band dışında siyah-gri aynı tonları ve simetriyi kullandım.Fena da olmadı gibime geliyor.Ama bu çok güzel toplanmış bir araç.Sahibine bravo.Harcanan emeği tahmin edebiliyorum.

284996.jpg

284995.jpg

284997.jpg

Ve de benimki

284998.jpg

284999.jpg

Nadir Bey muthis bir eser cikarmissiniz ellerinize saglik! :smiley: size gipta ediyorum gercekten.. birakin unimog'u bu harika bir arac olmus.. su discoverydeki programlardan birini de siz yapmalisiniz belki de ;)

bugun bir arkadasim vosvos motorundan tek kisilik ucak yapildigina dair projelerden bahsetti.. Biraz motor, elektrik, mekanik aksam falan bilsem de buyuyunce ben de birseylerle ugrasip sizin gibi bir eser sahibi olsam diyorum ;) masallah, size imrenmemek mumkun degil dogrusu :smiley:

Nadir Bey,

Unimog satın almak için, ihaleleri mi takip etmek gerekiyor ve yaklaşık ne kadara mal oluyor.
Bu ihale ile alınan araçların bakım masrafları çok oluyormu.
Parça sorununu nasıl hallediyorsunuz.

Evren' Alıntı:
Nadir Bey,

Unimog satın almak için, ihaleleri mi takip etmek gerekiyor ve yaklaşık ne kadara mal oluyor.

Unimog işi biraz şans işi.Kamudan da düşebilir , piyasadan da.Fiyat aralığı biraz geniş 5.000-25.000 arası olabilir.Şu anda sahibinden.com'da 5-6 tane var.Ama bu işin merkezi Ankara.İvedik köyü ve OSTİM.Unimog konusunda en iyileri bana göre İvedik'te Erdem Ticaret(Erdem Usta'ya selamlar :smiley:)
Bakımları normal araçlardan farklı ve masraflı değil.Yalnız yağlama noktaları fazla ve de en önemli bakım unsuru.Kamuda çokça kullanılıp hurdaya çıktıkları için de pek parça sorunu olmuyor.

Evren' Alıntı:
Nadir Bey,

Ağbi Hayırdır Boş Yere Sormazsın Sen, Yoksa Ailemize Bir Unimogun Dahil Olma İhtimali Var  ???

ocak ayında yaptığım ufak gezinin Adana etabında arkadaşımın aracı ile giderken aynada bir anda o yeşil devi gördüm ve 3-4saniyelik sürede fotosunu çekmeye çalıştım.
Orman Müdürlüğü tarafından kullanılıyormuş, önünde de zirai amaçla kullanılan bir "modül" var... :D
dsc0074vq4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri