Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,485

Etiketler
Ynt: Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)

ve nihayet ilk 20km. civarı test gezimizi yaptık, maltepe kampüsü civarında ormandaki dik yangın yollarından rolantide güle oynaya çıkmak tank kullanıyomuş izlenimi yarattı, çıkmak güzelde inişler yükseklikden dolayı biraz ürkütücü,ilk test gezimizi de başarıyla ve sorunsuz bitirdik,aracı sürmekten doyamadığımız için foto işini pek dikkate almamışız
IMG_1799.jpg

IMG_1798.jpg

IMG_1803.jpg

elinize sağlık,çok güzel olmuş.

Güle güle kullanın emeğinizin karşıkığını almışsınız bende çok beğendim..

bu forumla ilgilenen herkese teşekkür ediyorum, fikirler ve paylaşımlar için sağolun arkadaşlar, yapılacak ilk geziye çağrılmayı hakettik umarım ;) saygılar.

çok güzel olmuş güle güle kullan hakkını ver ama benim favorim eski kasa 406

Sn. ''hasanfiliz''Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Sevgiler, saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

baya bir zamandır resim eklememişim buraya, araca en son turbo modifikasyonu uyguladık amaç sadece 7. ve 8. viteste araç ağır olduğu için asfaltta rampada bayılmaya meyilli idi, sonuç mükemmel sonuç aldık düzde de rampada da araç devir saatini tersine çeviriyor :smiley: max hız 90 orjinal lastikleri üzerinde olsaydı max kesinlikle +100 yeterli :smiley: , tavana içten kumandalı 360 derece dönebilen 2 adet projektor, 4 uyduruk jant kapağı en kısa sürede resimler eklenecektir, vinch ve egzost dan başka da hiç bişey yapmayı düşünmüyorum, saygılar

Mehmet Bey merhaba,
Geçtiğimiz pazar araca yakından bakma şansı buldum. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Jant kapaklarını sökesim geldi ;D. Ama tabi kendi fikrim. Öne ve belki arkaya vinç ne zaman düşünüyorsunuz?
Ben sizin aracın yanından ayrılırken bir beyefendi arkamızdan çıkıp bakmıştı. Benim araç sahra kumu renginde Toyota Landcruiser. Yoksa o siz miydiniz?
Selamlar

mergen' Alıntı:
Mehmet Bey merhaba,
Geçtiğimiz pazar araca yakından bakma şansı buldum. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Jant kapaklarını sökesim geldi ;D. Ama tabi kendi fikrim. Öne ve belki arkaya vinç ne zaman düşünüyorsunuz?
Ben sizin aracın yanından ayrılırken bir beyefendi arkamızdan çıkıp bakmıştı. Benim araç sahra kumu renginde Toyota Landcruiser. Yoksa o siz miydiniz?
Selamlar
selamlar,bende ne zaman jant kapaklarını sökeceksiniz diye hazır kıta bekliyordum :smiley: ben sizin ilgilendiğinizi geç farkettim yanınıza gelecektim fakat siz hareket haline geçmiştiniz, bu arada sizde unimog sevdalısısı nız sanırım bakışlarınızdan anladım dermişim :smiley: sizinde aracı ilandan tanıyordum unimog tarzı araçla ilgilendiğinizi ordan biliyorum, bir daha yolunuz düştüğünde fikir açısından yakından incelemenizi tafsiye ederim, bu arada vinç olayını uygulayacak tecrübe sahibi bir kişi bulamadım istanbul da...

bu arazi tutkusu bizlere neler yaptırıyor değilmi başlarken büyük bir şefk bittiğinde bidaha asla araç toplamam diyoruz.Ama hep yeni baştan başlıyoruz aracınız muhteşem olmuş kasa üzerine birşey düşündünüzmü acaba.Bol çamurlu ve doğayla iç içe günler dilerm

Çok güzel olmuş, almaya niyetlendiğiniz günlerden bugüne. Hatırlıyorum da Nadir Abi koordinatları vermiş, siz vurmuştuuz hedefi..

tango' Alıntı:
bu arazi tutkusu bizlere neler yaptırıyor değilmi başlarken büyük bir şefk bittiğinde bidaha asla araç toplamam diyoruz.Ama hep yeni baştan başlıyoruz aracınız muhteşem olmuş kasa üzerine birşey düşündünüzmü acaba.Bol çamurlu ve doğayla iç içe günler dilerm

gerçekten toplatırken çok sıkılmıştım, hiç birşey istediğim gibi gitmedi,işin içinde olan biriyim ekibimde olmasına rağmen alabildiğim sonuç tatminkar değildi,insanlar beğeniyo aracı bende fena olmamış demeye başladım artık, nerdeyse yemin ettim bi daha araç toplatmam die birde araç çürük çarık olmadığı halde, ama insan unutuyo zamanla,bu aralar bir tane de niva toplamayı düşünüyorum :smiley: ama 500 ytl yüzünden geçen hafta araç kaçtı, kasa olayına gelince kapatmayı düşünmüyorum, krom roolbar ön koruma vs. düşünüyordum ama maliyet yüksek çıktı, yan kapakları çıkartıp kullanmayı düşünüyorum,belkide seneye karavana çevirebilirim aracı araştırma içindeyim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR