BolbuzJack
Zirve
Ynt: Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)
Çok güzel olmuş, tebrik ederim
Çok güzel olmuş, tebrik ederim
selamlar,bende ne zaman jant kapaklarını sökeceksiniz diye hazır kıta bekliyordum ben sizin ilgilendiğinizi geç farkettim yanınıza gelecektim fakat siz hareket haline geçmiştiniz, bu arada sizde unimog sevdalısısı nız sanırım bakışlarınızdan anladım dermişim sizinde aracı ilandan tanıyordum unimog tarzı araçla ilgilendiğinizi ordan biliyorum, bir daha yolunuz düştüğünde fikir açısından yakından incelemenizi tafsiye ederim, bu arada vinç olayını uygulayacak tecrübe sahibi bir kişi bulamadım istanbul da...mergen' Alıntı:Mehmet Bey merhaba,
Geçtiğimiz pazar araca yakından bakma şansı buldum. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Jant kapaklarını sökesim geldi ;D. Ama tabi kendi fikrim. Öne ve belki arkaya vinç ne zaman düşünüyorsunuz?
Ben sizin aracın yanından ayrılırken bir beyefendi arkamızdan çıkıp bakmıştı. Benim araç sahra kumu renginde Toyota Landcruiser. Yoksa o siz miydiniz?
Selamlar
tango' Alıntı:bu arazi tutkusu bizlere neler yaptırıyor değilmi başlarken büyük bir şefk bittiğinde bidaha asla araç toplamam diyoruz.Ama hep yeni baştan başlıyoruz aracınız muhteşem olmuş kasa üzerine birşey düşündünüzmü acaba.Bol çamurlu ve doğayla iç içe günler dilerm