Onlar haç değil kasadaki yükün kaymaması için kullanılacak gergı aglarının montaj / bağlantı yerleriBravo hocam, şimdi tekrar baktım gerçekten öyleymiş.
Yapılacaklar listesine yeni bir iş daha eklendi sanırım
Şimdiden güzel bir proje olacağı belli.
Kolaylıklar diliyorum. Takipteyiz.
Ağların ucunda T kancalar var onlarla. Kısa yarıktan gecirıpsaga yada sola yaslayıp geriyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 643567
Dışarıdan bakınca haç gibi duruyor.
Peki yükler bu haç desenli metallerin üstüne bastığından bahsettiğiniz gergi ağları bu alanlara nasıl bağlanıyor?
Onlar haç değil kasadaki yükün kaymaması için kullanılacak gergı aglarının montaj / bağlantı yerleri
Ağların ucunda T kancalar var onlarla. Kısa yarıktan gecirıpsaga yada sola yaslayıp geriyorsunuz
Sizin koyduğunuz fotodaki tek tarafa kumanda eder + seklinde olan (sizin tabirle haç) iki tarafa kumanda ederLevent bey rastlarsam internette buraya koyarım. Malesef hazırda yok
O kadar derınlemesıne irdelemedim detayını mersedes yanıtlasın benceBu zemindeki metal parça tam olarak + biçiminde yapılabilir miydi peki?
Yani özellikle haç şeklinde olmasının teknik açıdan bir özelliği mi var, yoksa zamanında bu kasayı yapan Mercedes dini semboller mi kullanıyordu acaba?