Unimog Kayışdağı Test Gezisi (16 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,655

expres

Kamp II
Yer
istanbul
iş yerinin penceresinden dün yağan sağnak yağmurda nasıl böyle bu mevsimde yağar diye düşünürken bir anda gözüm bahçede duran küçük moga ilişti, aklıma geçenlerde kayışdağında yaptığım küçük tur geldi ve tam zamanı diyip kuzenimle telefonlaşıp doğru kayışdağı tepelerinde çamur aramaya yola çıktık
IMG_1833.jpg

IMG_1836.jpg

ve biz hala çamur arıyoruz
IMG_1837.jpg

IMG_1838.jpg

çıkabilecek batabilecek yer de yok sadece yol
IMG_1844.jpg

bunada şükür diyip daldık
IMG_1849.jpg

IMG_1850.jpg

IMG_1851.jpg

kısacı toprak suyu öyle bir yutmuşki kışın bekleriz der gibi bir ortam vardı
IMG_1853.jpg

kışın görüşmek ümidiyle deyip ayrıldık, bir başka gezide görüşmek umudu ile

Etiketler
Ynt: Unimog Kayışdağı Test Gezisi (16 Temmuz 2008)

ucundan ucundan çamura ısınma turları başlamış :D
Hayırlısı olsun.
Bugüne kadar şunu gördüm ki arazide vinçsiz bir Unimog yağmurda şemsiyesiz gezmeye benzer.
Çünkü Unimog ağırdır, biraz hantaldır ama kendi kendine yeten ender araçlardandır.
Hele birde şaftlı vinci varsa kimseye tamah etmez, girer,takılır,çeker,çıkar. kendin pişir kendin ye gibi.
Vallahi eylüle kadar İvedik'ten Erdem ustadan bir vinç almanız kışa giriş döneminde arazide kalsanız bile içinizde bir umut ışığı oluşturur.
Ha birde siz maviye boyattınız Unimog'u çok beğenmiştim rengi derken Mercedes'te bana lacivert bir U4000 yolladı, tek farkı sizin sarı olan yerler bunda siyah.. ;D
ice0371-1.jpg

Aracınızın çamuru hayırlı olsun, bol keyifli günler.

abi o çamurda kalmış biraz zorlanmış gibi duruyorsun kaldınmı yoksa orada

meliksah38' Alıntı:
abi o çamurda kalmış biraz zorlanmış gibi duruyorsun kaldınmı yoksa orada

zorlanmak mı espri yapıyorsun heralde,batırmaya uğraştık ama malesef başaramadık, o yerin videosu var ekleyebilirsem yarın koyarım.

Unimog iş makinası gibidir. Ama daha çamur gördü sayılmaz. Bu çamur onu gıdıklamaz bile :smiley:

Selam Unimog için yollar dümdüz asfalt gibi gelmiş.Daha çamur gezilerimiz için az rağmur yağdi ekım kasım a ne kaldı. Bizim mevsim o zaman başliyor.Dört gözle bol çamuru beliyoruz.:smiley:

unumokunuz harika güle güle kulanın bu arac için yaptıgınız bu gezi unümoku gıdıklamaz pek ama siz genede bir vinc edinin kışa kadar

güzel araç olmuş güle güle kullanın.hakikaten her yer asfalt gibi ünimog için.

Uzun zamandan beri unimog videosu izlemiyordum, özlemişiz. Bizim saatlerce tepindiğimiz yerlerde paçalarını katlayıp geçmiş bu alet. Teşekkürler.

Evet Unimg farkı iişte herzaman heryerde bir adım önde:smiley:

kuzen diğer videolar için sabırsızlanıyorum ...hafta sonu soğucak yaylası iyi gider. :smiley:

Onur Tellioğlu (EXPRES 2) arkadaşım, aramıza hoşgeldin...

Tüm üyelerimizin seni daha rahat görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtırmısın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.new;topicseen#new

Forumumuzda keyifli geziler dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR