Unimog Kayışdağı Test Gezisi (16 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,656
Ynt: Unimog Kayışdağı Test Gezisi (16 Temmuz 2008)

benim bildiğim üzerine zimmetli olan aracı binbaşı bile kullanamaz ;) gayri resmi anahtar kimdeyse kullanır.

Etiketler

unimog şoförleriyle arkadaş olup bi tur isteriz illa birisi verir :D
olmazsa da problem değil asker dönüşü sana uğrarım mehmet abi ;D

hayırlısıyla git gel, illaki kullanacak bir kısa çaplı da olsa pozisyon doğar ve döndükden sonra bırak benim arabayı kullanmayı pazarlığa oturursun gibi geliyo benle :smiley:

sayın arkadaşlar ben interntte geziniyorum unimoglara bakıyorum heryerde satılık eski bakım isteyen unimoglar var aslında ben bitane alıp ucuz yollu bakımını yapsam diyorum sizler nedersiniz.

toplayanlara sormak lazım mehmet abi (expres) ve nadir abi (mogzilla) de unimog var

araçlar bölümünden unimogculardan bilgi alabilirsin

aşağıdaki linke tıklarsan unimog hakkında bolca bilgi edinebilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=191.0

off ya halimdeki araç ben askerde sol iki tekeri yarıdan fazla çamura oturtmuştum mog taş yüklüyü dif leri kitleyip geri aldım ve biraz önlastiğin önünü taşla doldurup çıkmıştım sınır tanımıyor birde EGZOZ FREN DÜDÜĞÜ VE KORNANDA ÇOK SÜPER OLMUŞ abim güle güle kullan allah kaza bela vermesin .

[attachment=1] UNİMOG OLSUN ÇAMURDAN OLSUN BASİT BİR KAMYONET MİŞ GİBİ GÖZÜKEN VE İŞLEVSELLİĞİ İLE HERKEZİ ŞAŞIRTAN HARİKA BİR ARAZİ ARACI

kanka; ömerli tarafına gittiğimiz geçtiğimiz yerlerin fotolarını vidio larını eklersen sevinirim ... unumog hakkı nasıl verildi o gezide bunları paylaşalım ..bekliyorum :smiley:
unımog aşkı bambaşkadır...bunu senin o sevimli canavar da gördüm ;)
off road sevdasına senden daha etkili bu senin unımog etkisini gösterdi ve başarılı sonuçlarının çiçekleri açılıyor hadi hayırlısı said kankam da imzasını attı oy birliği ile karar verildi. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR