Unimog Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabribey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,031

sabribey

Ana Kamp
arkadaşlar ünimog almak istiyorum kısmetse, satan veya satılanı bilen var ise rica edicem saygılar

Etiketler
Ynt: Unimog Arıyorum

Arkadaşım forumda satan varmı bilmiyorum, fakat internette geçen gün gördüm Muğla Marmariste satlık 4-5 tane var fiyatlarıda uygun 5-6 bin tl.

Ama araçlar bakım ve masraf istiyor. Sahibinden com ve arabam com sitelerinde.

evet gördüm onları çok saol belki daha derli toplu bişe olursa uğraştırmaz kısmet

sabri bey benim bir adet unimogum var 1978 model orjinal 6 vites ve kendi orjinal 6 silindir dizel motoru var tamamiylle orjinal bi araç hatta önünde kendi orjinal vinci dahi var yavru şanzımandan gelen tipte vinç fakat benim birde defenderim olduğu için unimogu kullanmaya vaktim dahi yok 2 senedir nerdeyse elimi bile sürmedim aracın youtubede videosu dahi var birol köksal yazarsanız çıkar düşünürseniz işinize fazlasıyla yarar gerçi iş içinmi zevk içinmi onu bile bilmiyorum ama düşünürseniz görüşebiliriz tel:05377775961

Ben de unımog arıyorum. Türk telekom yada diger kamu kuruluşlarından herhangi birinde ihale yolu ile satılacak bir ihale olursa ve yer , tarihleri konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler ediyorum.Yaklaşık 2 ay önce Türk telekom yapmıştı ancak haberim olmadı.Olsa idi bir tane alabilme şansım belki olurdu.Nasipte yokmuş. Eğer yakın tarihlerde bir ihale olursa bildirirseniz yada Tasiş gibi sitesi olan bir ihale sitesi varsa oradan takip amaçlı verebilecek bir arkadaş olursa çok ama çok sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR