Unimog 1300 L Sarı Kanaryam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,771

expres

Kamp II
Yer
istanbul
arkadaşlar tasis den aldığım araçdır,ön panjurunu bile takmadan aracı denemeye yollara düşünce görüntü de böyle oluyor :smiley:

IMG145.jpg

IMG146.jpg

IMG_1463.jpg

IMG_1462.jpg

IMG_1460.jpg

IMG_1459.jpg

Etiketler

Ynt: Unimog 1300 L Sarı Kanaryam

Mehmet Bey ; hayırlı olsun.
Sarı Kanarya Bu hali ile bile harika görünüyor.

Ankara' da bir tanesi daha satılık hala duruyorsa tabi.Erdoğan usta 'da, 28 diyordu.

teşekkürler arkadaşlar,hayırlısıyla işlerden fırsat bulup birde araziye kavuşabilsek ne güzel olacak, 5 gündür marşına basmadım desem yeridir, birde plakam yok zaten :smiley:

Canavarınız hayırlı olsun. Kazasız belasız bol çamurlu tepeli sürüşler dilerim ;D

hayırlı olsun kardes allah lastiklerinden çamurları eksik etmesin :D video çekte nasıl gidiyo biraz seyredelim

Araca biraz para yapıştırdıktan sonra gerçek amatör aracı olacak. Role Cage, 14x20 lastik vinç uyarla. o zaman binme de seyret aracı. hayırlı olsun.

topu topu iki sağlam lastiğim vardı hain bir demir yardı lastiği, vaziyet kötü istepne dandik,işimiz zor böyle kolay lastiğin yarılması korkuttu gözümü,arazide işimiz var demek :(

aceldir' Alıntı:
Araca biraz para yapıştırdıktan sonra gerçek amatör aracı olacak. Role Cage, 14x20 lastik vinç uyarla. o zaman binme de seyret aracı. hayırlı olsun.

yapacağız ufak ufak önce bi samimiyetimiz artsın araçla diye düşünüyorum,vinç siparişi de kısmen verdik ama hazırda yok,lastikler aklımda geçen bir zayiyat verdik lastikden,hayırlısı bakalım.

Bu lastikler genelde Unimog'da rastladığım desen. Ama üstadlar özellikle Nadir Abi güzel bir yorumda bulunabilir.
http://www.petlas.com.tr/page.php?ID=1171
Mesajı değiştiriyorum. Yahu bir lastik 1608 YTL olur mu?
Ben de bizim araçların lastikleri pahalı diyordum.

Evet maalesef öyle.
Ama unimogun standart lastiği 10.5R20 dir.11x20 jantlar üzerinde 12.5R20 lastikler de kullanılabilir.
Petlas 12.5R2o'nin de fiyatı KDV dahil 716 YTL.Bu lastik bence uygun.Fiyat doğrudur çünkü 2007 başlarında İlker ( moger ) arkadışımızın da Petlas 12.5R20'leri tanesi 600 gibi bir paraya aldığını hatırlıyorum.Ordumuz da bu lastikleri kullanıyor.
Almanya da en çok kullanılanlar ise Michelin XZL ile Continental MPT20.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR