Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
cumartesi saat15,00 formula pisti arkasından başlayacaksanız bende gelirim.ağvaya kadar birlikte oluruz.fakat gece kalamam.ben akşam size veda eder eve dönerim.saygılar.
falken' Alıntı:
cumartesi saat15,00 formula pisti arkasından başlayacaksanız bende gelirim.ağvaya kadar birlikte oluruz.fakat gece kalamam.ben akşam size veda eder eve dönerim.saygılar.
Arman abi yenge izin vermiyormu yoksa Bak Selimde damsız gelir gelirse Yengemin ici rahat olsun sohbette bile disiler hakkında konusmuyoruz yahu Yenge izin ver abime soz goz kulak olucaz Arman abi yazıyoruz seni listeye.
Hakan555' Alıntı:
Arman abi yenge izin vermiyormu yoksa Bak Selimde damsız gelir gelirse Yengemin ici rahat olsun sohbette bile disiler hakkında konusmuyoruz yahu Yenge izin ver abime soz goz kulak olucaz Arman abi yazıyoruz seni listeye.
Olurda bulusur gezersek diye bugun kesif yaptım. Nurullah Ates abimizin anlattıgı yeri buldum sanırım. Lopezdeki ilk sorun yapan yere benziyor ve sanki ozellikle yapılmıs cunku buralarda hic boyle bi yere rastlamadım. Ben gecmeyi denemedim Arman abi Dusterıyla gecsin havası olsun, pesindende Omer abi gecer