Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
Kısa sürdü ama güzel bir gündü hakan bey,tüm arkadaşlara teşşekür ederim
özellikle balıkçı arkadaşlarada burdan teşşekür ediyorum,
en kısa zamanda bir program yapalım hakan bey,saygılar
Dün site arızalı olduğu için yazamadım,dün akşam düğün olduğu için işten çıkınca doğru oraya gitmek zorunda kaldım ve aranıza katılamadım.Kavurmadan mahrum kaldık
apollo7474' Alıntı:
Dün site arızalı olduğu için yazamadım,dün akşam düğün olduğu için işten çıkınca doğru oraya gitmek zorunda kaldım ve aranıza katılamadım.Kavurmadan mahrum kaldık
Arayı cok uzatıyoruz. Sac kavurma superdi Kacırdın cidden. Fatih hocamın atolyesinin arkasındaki zirvede bile gezilebilir. Adamlar beton bile dokmus. Mukemmel cam kokusu vardı.
Dostum, Çerkmeköyden nereden girdiniz ormana, hangi rotayı izlediniz. Poloneköy diye tabela yokki. Daha dün ordaydım, avare avare dolaştım. çok güzeldi ama tam olarak gideceğim yeri bilmediğim için sadece hava almış oldum, değerdi. Ama Polonezköy için nasıl bir rota olmalı?
sinanarsan' Alıntı:
Dostum, Çerkmeköyden nereden girdiniz ormana, hangi rotayı izlediniz. Poloneköy diye tabela yokki. Daha dün ordaydım, avare avare dolaştım. çok güzeldi. ama tam olarak gideceğim yeri bilmediğim için sadece hava almış oldum, değerdi. Ama Polonezköy için nasıl bir rota olmalı?
Çekmekoyden giris cok, Ormanın ustunde Tasdelene giden yola cıkıp Ordan ormana girip Poleneze yada Resadiyeye cıkıyoruz. Tarif etmemiz icin bolgeye vakıf olmanız gerek. Siz en iyisi musait oldugunuzda bize takılın.