Uludağ Rotaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,224

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
Uludag2.gif

Uludag.jpg

Etiketler
Ynt: Uludağ Rotaları

canlar,

zirveyi, volfram'ı otellerden sırt hatını filan boşverin,
kel kel, bana göre göller harici hiç bir güzelliği yok ..

otellerden sarıalana orman içinden bi yürüyüş parkuru var..
erdem kardeşin haritasında yol gözüküyor zaten.
idda ediyorum, çok güzel bir yer .. ama çok güzel ..
kamp yapma amacı ile bakmadım..

ama mutlaka mutlaka gidin ve kamp yapın, süper ..

gökhan

Uludağ Kısakaya Bloklarının Uydu Görüntüsü

<a href="http://www.google.com/maps?ie=UTF8&oe=UTF-8&hl=en&q=&z=14&ll=40.104074,29.129477&spn=0.029936,0.086517&t=k&om=1">

Arkadaslar bu Uludag'daki kisakaya bloklarinin uydu goruntusu;</a>

burada bloklarin ne kadar fazla ve otellerin uzerindeki verici kulesinin hemen arkasinda yogunlasmis olarak oldugu gozukuyor...

Gökhan abinin bahsettiği rotada çok keyiflidir. Sarıalan-Çobankaya geçişi. 4 km'lik güzel bir parkur orman içi. Sarıalan'da da Çobankaya'da da harika kamp yerleri vardır. Zaten otellerden sonra ki yükseklikte ağaç yoktur. Ama zirve yolculuğununda keyfi ayrı.

selam arkadaslar aranıza yenı katılıyorum ufak tefek kamp deneyımlerımız var uludaga cıkmak ıstıyoruz ama bu bolge hakkında hıc bır bılgıye sahıp degılız bu bolge hakkındakı yorumlarınızı yaparsanız sevınırım arazı sartları nasıl nelerle karsılasabılırız...sevgilerimle

Öncelikle Aramıza Hoş Geldiniz. Bilmediğiniz Bir Bölgeye Özellikle Bu Bir İse Size Tavsiye Olarak Sunabileceğim En Sağlam Fikir Etkinlik yapacağınız Bölgedeki Dağcılık Kulüplerine Müraacat Etmenizdir. Kulüplerin Sık Sık Kamp Ve Treaking Etkinlikleri Oluyor. Sizlerde Bu Kulüplerin Etkinliklerine Dahil Olup Böyle Bir Aktivite Gercekleştirebilirsiniz.

Burada Her Ne Kadar Size Kendi Deneyimlerimizi Ve Tecrübelerimizi Aktarsak Dahi Etkinlik Yapacağınız Bölge İnsan Hayatının Gereksinimlerinin Düşünülmediği Bir Ortamda Bulunacaksınız.

Özellikle Uludağın Coğrafi Konumu Ve Arazi Yapısı Bakımından Kaybolmaya Elverişli Bir Dağ,

Kolay Gelsin İyi Faaliyetler

bu klupler yılın her ayı ve her zamanı varmı etkınlıge katılırsak herhangı bır ucret odermıyız sımdıden yorumlarınız ıcın tesekkurler

Kulüpler Tabikide Var, Genellikle Herhangi Bir Üçret Ödemezsizni, Sadece İşte Ortak Tutulan Araçın Temsili Bir Üçreti Hariçinde Oda Gideceğiniz Mesefanın Uzaklığına Göre Değişir 5 - 10 ytl Bişeydir.

Bursa da Yer Alan Kulüplere,

KULÜPLER BölümümüzdenUlaşabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=60.0

selam erdem kardes bu forumlarda maıl vermek yasakmı? yasak dıılse msn verıım ordan daha detaylı konusalım

MSn Ve Mailk Vermek Yazak Değil Ama. Üyelerimizin Yaşadığı Sorunları Her Üye Yaşayabilir Mantığıyla Genelde Forum ÜzerindenKonuşmayı Daha Uygun Görüyoruz.

selam arkadaslar bana uludagın 5 inci ayda 0 ile zirve noktası arasındakı sıcaklık dereceleri lazım ılgılenırsenız sevınırım...

Erthem arkadasim,
Haritalar icin tesekkurler bayagi faydalilar. Ilk haritanin uzerinde sanirim bazi linkler olmasi gerekiyor. Haritalarin internet adreslerini ogrenebilirmiyim. Sanirim oradan baktigimizda bu linklere tiklayip aktif olup daha detayli bilgi edinebiliriz.
Tesekkurler

can'lar,

google earth'un yeni surumunda bir uludağ çıktı,
valla adamı tuvalette bile görürsün.. yolaklar tek tek görünüyor !!
(sedat'ıma göndermiştim, "oteller'den - volfram - göller - alaçam köyü" yolunu üşenmemiş, çiziktirmiştim..
buraya attı mı ? valla bilmiyorum,
isteyen var ise, özel servis seve seve :smiley:) agokhanbilgic@ttmail.com 'a adresiniz verin ltf.)

erdem kardeşimin dediği gibi, uludağ, özelikle aşağıları kaybolmaya çok müsait;
tecrübeniz yok ise, bursa'da bir klübe takılın bu seferlik...

bir de kasım'a geldik; aman diyeyim !!!!!
uludağ "tek kütle" olduğu için, acayip acayip terstir; ne zaman ne yapacağı ? belli olmaz !
çok kişi bahar ve kışın badem oluyordu, hele kışın takım taklavatsız asla asla !

iyi gün ve geziler,

gökhan kardeş ve abiniz, istanbul

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR