evet alacam yolunda piknik alanının solundaki toprak yoldan gidiliyor ama zincir felan yokGezginkopek' Alıntı:Harika bir gezi olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler.
Her iki yolunda detaylı tarifini veya GPS bilgisi varsa paylaşırsanız sevinirim.
Alaçam yolunda, Alaçam'ı geçtikten sonra soldan giriş yapılan, zincirle kapatılan yoldan doğru mu çıkış yapıyorsunuz?
hayır isterseniz istanbuldan gelip konaklayabilirsiniz biz yalovadan gittik ist yalova arası feribotla 1 saat bence gidip görünalmaph' Alıntı:Paylasım ıcın tesekkurler
Istanbulda olanlar sadece bakmakla yetınıyor
öncelikle benim niva sadece hararet problemi yasattı onuda bugün şişleterek çözdüm radyatörde dellik filan kalmamış hepsi tıkalıdino967' Alıntı:Değerli dostlarım merhabalar,okuduklarım önce sevindirdi sonra da şaşırttı,tercih ettiğiniz parkur özellikle çıkış(Orhaniye) offroad açısından doyurucu ve renkli bir parkurdur ancak " hard" olarak nitelendirmek pek doğru olmaz.Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz kamplı aktivitenin linkini fikir versin diye ekliyorum.Araçlarınız için büyük geçmişler olsun ama her ikisi de kendilerini ispatlamış araçlardır,sanırım bakım ve donanım konusunda gözden kaçan eksikler var,linkte yer alan video da göreceğiniz Samurai araç 5 kişi ve bir o kadar odun yükü ile birlikte gık demeden tırmandı.Bir de tüm okuyucu ziyaretçilerden ricamdır,bu göller tüm Türkiye'ye verilen pet sularının ana havzasıdır ve araçla girilmesi çok sağlıklı değildir,bu nedenle para verip aldığınız suları kirletmeyiniz.Sevgi ve saygılarımla
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35910.0
lionehart' Alıntı:öncelikle benim niva sadece hararet problemi yasattı onuda bugün şişleterek çözdüm radyatörde dellik filan kalmamış hepsi tıkalı
ikincisi o pet suların toplanma yeri yaklasık 5 km aşşagıda kurulu zemin suyu toplama noktasında toplanıp aşşagıya borularla aktarılıyor
lionehart' Alıntı:sonuçta bem girerim kimse bana karışmasın demedimki olanı belirttim ama doğru olmadıgını bende biliyorum