Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lionehart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,786
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009)

bunlarlada bitirdik

Foto?raf0173.jpg

Foto?raf0175.jpg

Foto?raf0180.jpg

Foto?raf0149.jpg

Etiketler

Harika bir gezi olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler.

Her iki yolunda detaylı tarifini veya GPS bilgisi varsa paylaşırsanız sevinirim.

Alaçam yolunda, Alaçam'ı geçtikten sonra soldan giriş yapılan, zincirle kapatılan yoldan doğru mu çıkış yapıyorsunuz?

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş Ağustosun sonunda kar gördük

evet bizde zevk alarak gittik fakat bazı akilikler oldu araç hararet yaptı altı çok vurdu ama daha güzel bir yol varmış daha sonradan gördük orayı kullanın bence

Değerli dostlarım merhabalar,okuduklarım önce sevindirdi sonra da şaşırttı,tercih ettiğiniz parkur özellikle çıkış(Orhaniye) offroad açısından doyurucu ve renkli bir parkurdur ancak " hard" olarak nitelendirmek pek doğru olmaz.Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz kamplı aktivitenin linkini fikir versin diye ekliyorum.Araçlarınız için büyük geçmişler olsun ama her ikisi de kendilerini ispatlamış araçlardır,sanırım bakım ve donanım konusunda gözden kaçan eksikler var,linkte yer alan video da göreceğiniz Samurai araç 5 kişi ve bir o kadar odun yükü ile birlikte gık demeden tırmandı.Bir de tüm okuyucu ziyaretçilerden ricamdır,bu göller tüm Türkiye'ye verilen pet sularının ana havzasıdır ve araçla girilmesi çok sağlıklı değildir,bu nedenle para verip aldığınız suları kirletmeyiniz.Sevgi ve saygılarımla :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35910.0

bizim araçla girdiğimiz gölün hiç bir bağlantısı yoktur bu havzalarla ayrıca araçlarımız standart donanımda olunca bu yollar gercekten hard offorad oluyo ama yanlışlık la girdik bi daha asla o yola girmem yani

gayet güzel bir gezi olmuş inşallah hep beraber bu hafta sonu gitmenin heyecanını yaşıyorm

Gezginkopek' Alıntı:
Harika bir gezi olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler.

Her iki yolunda detaylı tarifini veya GPS bilgisi varsa paylaşırsanız sevinirim.

Alaçam yolunda, Alaçam'ı geçtikten sonra soldan giriş yapılan, zincirle kapatılan yoldan doğru mu çıkış yapıyorsunuz?
evet alacam yolunda piknik alanının solundaki toprak yoldan gidiliyor ama zincir felan yok
gps veremiyorum ama kordinat verebilirim
40'04'30.54 n 29'13'45.72 e

almaph' Alıntı:
Paylasım ıcın tesekkurler
:smiley:
Istanbulda olanlar sadece bakmakla yetınıyor
hayır isterseniz istanbuldan gelip konaklayabilirsiniz biz yalovadan gittik ist yalova arası feribotla 1 saat bence gidip görün

dino967' Alıntı:
Değerli dostlarım merhabalar,okuduklarım önce sevindirdi sonra da şaşırttı,tercih ettiğiniz parkur özellikle çıkış(Orhaniye) offroad açısından doyurucu ve renkli bir parkurdur ancak " hard" olarak nitelendirmek pek doğru olmaz.Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz kamplı aktivitenin linkini fikir versin diye ekliyorum.Araçlarınız için büyük geçmişler olsun ama her ikisi de kendilerini ispatlamış araçlardır,sanırım bakım ve donanım konusunda gözden kaçan eksikler var,linkte yer alan video da göreceğiniz Samurai araç 5 kişi ve bir o kadar odun yükü ile birlikte gık demeden tırmandı.Bir de tüm okuyucu ziyaretçilerden ricamdır,bu göller tüm Türkiye'ye verilen pet sularının ana havzasıdır ve araçla girilmesi çok sağlıklı değildir,bu nedenle para verip aldığınız suları kirletmeyiniz.Sevgi ve saygılarımla :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35910.0
öncelikle benim niva sadece hararet problemi yasattı onuda bugün şişleterek çözdüm radyatörde dellik filan kalmamış hepsi tıkalı
ikincisi o pet suların toplanma yeri yaklasık 5 km aşşagıda kurulu zemin suyu toplama noktasında toplanıp aşşagıya borularla aktarılıyor

lionehart' Alıntı:
öncelikle benim niva sadece hararet problemi yasattı onuda bugün şişleterek çözdüm radyatörde dellik filan kalmamış hepsi tıkalı
ikincisi o pet suların toplanma yeri yaklasık 5 km aşşagıda kurulu zemin suyu toplama noktasında toplanıp aşşagıya borularla aktarılıyor

tamam ama sonuçta 2000 metredeki zemin suyu zembille inmiyo ya oraya..bunda savunmaya geçecek bir durum yok..Dino967 sadece hassasiyetini belirtmiş..hakvermek gerek.

sağlıcakla....

sonuçta bem girerim kimse bana karışmasın demedimki olanı belirttim ama doğru olmadıgını bende biliyorum

ozan abi sakin ol biraz demek istediğin açıkca anlaşıldı bence

lionehart' Alıntı:
sonuçta bem girerim kimse bana karışmasın demedimki olanı belirttim ama doğru olmadıgını bende biliyorum

tebrik ediyorum..off-road'a gönül veren ,doğa dostu insanlardan,başka yorum beklenemezdi..

sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR