mesutbayrak' Alıntı:erdin abi bu geziyi organize ettiğin ve bize gösterdiğin abilik için teşekkürler ayrıca deklanşörün dert görmesin resimler harika :-* :-* :-*
jorcy' Alıntı:ellerineze saglık resimler cok guzel olmus erdin abi sagol sayende gölleri gorduk
abi isler tamam şanzumanı yaptırdım bakımları da yapıldı cj hazırdino967' Alıntı:İşlerini toparla daha görülecek çok yer var
jorcy' Alıntı:abi isler tamam şanzumanı yaptırdım bakımları da yapıldı cj hazır
hasanfb' Alıntı:Güzel bir kamp aktivitesi olmuş...Emeğinize sağlık...
emir kardeş sorularını ben cevaplıyayım. yukarısı soguk çıkarken mutlaka yoldan odun toplayıp çıkın ve giyecekleri sağlam tutun. traktörle çıkarsınız ama içiniz dışınıza çıkar birde bayağı toz yutarsınız fakat göreceğiniz yerler bunların hepsine değer.birde sizden ricam dönerken lütfen çöplerinizide getirin. iyi yolculuklar dilerimemir341907' Alıntı:merhaba sevgili büyüklerim foruma geçen hafta dahil oldum.bizde bu hafta sonu uludaü göllerde kamp yapacağız 1 gece.tabii bizim sizler gibi aracımız yok,traktör kiralayıp çıkacağız.
sizlerden ricam biraz bilgi vermeniz.hava gece çok soğukmuydu.yollar nasıl.memnun kaldınızmı.traktörle tavsiye ederminiz gib sorularıma cevap verirseniz çok makbule geçer.
saygılar,sevgiler...
Emir BÖLÜKBAŞ
Bursa
jorcy' Alıntı:nerde bu millet bu devlet
ben sordum hazırlamadım dedi yukler en kısa zamandadino967' Alıntı:Buralarda herkes,Mesut fotoları yükleyecekti ama henüz bir icraat yok