Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,036
Ynt: Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor...

Arazide depo üzerinde askıda kalmak için bu kadar para verilmez ki :smiley:)))

Etiketler

bebekteki chevrolet silverado olabilir bende görmüştüm yine küçük bebekte.

silverado chevrolet.jpg

chevrolet silverado.jpg

yapmayın..
ne vergisi, ne yakıtı ne askısı ne bayırı yav, ben bunu alırsam ki an itibariyle hayata dair başka hiçbi hedefim yok, bunu evim bellerim, içinde yaşarım, ev alıcama bunu alırım, gerekirse gecekonduda kalırım, hatta gecekonduyu kasasına kurarım, küçük bi bahçesi bile olur, onuda sularım

bu ne yaaa, başım dönüyo benim, bu ne

güzel aracmış
ama bukadar şıklık arazi performansını nasıl etkıler bilemiyrum

çok offroad yaptım offroad'da boyutlar çok önemlidir yeri gelir iki kayanın arasından geçer yolu yarıya indirirsiniz, bu nedenlede hummer h1'i beğenmeyen bir çok insan var, hummer beğenilmiyorsa bunu pek kimsenin alacağını sanmıyorum.

öyle diyorsun ancak türkiye şartları öyle değil kullananlardan duydum resmen işkence diyorlar, park etmesi baya bir sorunmuş, keza arazide de bazen insan dar bir gecitle karşılaşabiliyor, dar dağ yolunda karşıdan araba geliyor yol vermek zorunda kalıyorsun ancak tercih yine sizlerin tabi h1 kalite olarak h2 ve h3'den çok daha üstün ne de olsa en ağır şartlar için üretildi.

bu arabayı duymuştum deposi 2.000 tleye doluyomuş :D

Merhaba arkadaşlar.Bugün Samandıra Fıat bayiinin önünden geçerken stant ta bir araç gördüm.İsteyen net ten bir baksın.4x4 bir araç arkasında kasa yok.
Tam bir of rooat aracı gibi.
Sağlıkla kalın.

arac 10 numara ama $$ cok para

bu araca bu fiyatı verip onu arazide dağıtmayı kimsenin düşünüceğini zannetmiyorum hummer h1 için yapılan yoruma bende katılıyorum
ama sadece 98 h1 diğerleri beş para etmez

[attachment=1]

600_5U2F4P5R4C20937.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.