UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,800

turbolinea

Kamp II
UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM.
BAŞLANGIÇ ARDAHAN OLACAK-GÜRCİSTAN-RUSYA-UKRAYNA MARİUPOL ŞEHRİ.TEKRAR GERİ ARDAHAN.
YOL MASRAFLARINI YARI YARIYA PAYLAŞACAĞIM ARKADAŞLARI ARIYORUM.
UKRAYNA RUSYA İÇİN SİGORTA YOK.
RUSYA SINIRINA YAKIN OLDUĞU İÇİN
YOL MASRAFIMIZ YAKIT UCUZ OLDUĞU İÇİN ADAM BAŞI MAX. 100-120 TL OLACAKTIR.

BAŞKA DA BİR ŞEY YOK.
VİZE UYGULAMIYOR UKRAYNA
DÜŞÜNEN OLUR MU?
GEZİ GÜN KALMA SAYISI 1-2 GÜN.

Etiketler

Ynt: UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

bu tür bir geziyi haziran temmuz aylarında yapmayı düşünürmüsün arkadaşım ben gerçekten gezmeyi eğlenmeyi yolu seven biriyim maddi sorunum yok sadece rusya ve ukrayna da senin gibi tecrübeli arkadaşlarla gezmek bilgisinden yararlanmak isterim.süre ülke para vb.. hiçbir sorun yok sadece haziran temmuz ağustosda müsaitim. ne dersin..?

teknik.77' Alıntı:
bu tür bir geziyi haziran temmuz aylarında yapmayı düşünürmüsün arkadaşım ben gerçekten gezmeyi eğlenmeyi yolu seven biriyim maddi sorunum yok sadece rusya ve ukrayna da senin gibi tecrübeli arkadaşlarla gezmek bilgisinden yararlanmak isterim.süre ülke para vb.. hiçbir sorun yok sadece haziran temmuz ağustosda müsaitim. ne dersin..?
olabilir neden olmasın?msn face ni pm at haberleşelim

gürcistandan rusyaya geçiş yaptıktan sonra pasaportta rusyaya geçiş yapıldığı belli olduğu için gürcistana girişte problem oluyormuş almıyorlarmış sanırım ülkeye ama bilemiyorum tabi gitmediğim için nedir acaba durum ?

establish' Alıntı:
gürcistandan rusyaya geçiş yaptıktan sonra pasaportta rusyaya geçiş yapıldığı belli olduğu için gürcistana girişte problem oluyormuş almıyorlarmış sanırım ülkeye ama bilemiyorum tabi gitmediğim için nedir acaba durum ?
külliyen yalandır...
gürcistan-Rusya arasında kapı açıktır sorun yoktur.
4 kez gelip gitmişliğim var.
Oradaki kapının yoğunluğu Batum-Türk kapısından bile fazladır.
Lütfen benle geliniz...Gidelim.Sıkıldım buralardan...

Hmm anladım. ben de van'da yaşıyorum şimdilik ve önümüzdeki hafta sonuna doğru bi batum doğu karadeniz yapıp gelicem şimdilik ama daha ileriye doğru yani nisan mayıs gibi olabilir tabi ki neden olmasın ve 2 gün yeterli olacak mı acaba ukrayna için 1 günü sadece yolda geçmez mi ?

bir kaç gün ayrırsan bu gezi tamamlanır yol uzun ama yeni yerler yeni insanlar görmek insanı mutlu eder...

istemiyorsan lütfen söyle

Güzergah ve gezi planı nedir? Ayrıca diğer detaylar hakkında bilgi verirsen (araç,konlaklama vs...) daha aydınlatıcı olur ....

Merhaba Arkadaşlar,

Ukranyada çok güzel zaman geçirebileceğinizi düşünüyorum iyi gezmeler dilerim.Keşke zaman ayarlayıp bende gelebilseydim fakat şu sıralar yaz sezonu açıldığı için işlerim çok yoğun.Ukranya'da 5 yıl öğrencilik yapmış bir arkadaşım vardı. Sürekli överdi ukranyayı.Gerçi öğrenci olduğu için hayatın orda ucuz olması maddi sıkıntı çekmemesi ona daha çok cazip gelmişti :smiley:. Gezenbilirciler işini bilir ama ben gene küçük bir hatırlatma yapayım. yanınızda küçük bir şok cihazı ve biber gazı bulundurmanız faydalı olacaktır.Ukranyanın ne kadar güzel yanları olsa da yabancılara sıkıntı yaratacak kötü yanları da var malesef gasp ve organ ticareti ile çok gündemde oluyor.

Tekrardan iyi gezmeler diliyorum :smiley:

kimse gelmek istemiyor ki ne derecede gezi planı yapabilirim?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR