Ynt: Ukrayna Gezisi İçin Yol Arkadaşı Arıyorum
Ukraynaya elimi kolumu sallaya sallaya gitmiş birisi olarak, kaldı ki yabancı dilim çok az olmasına rağmen, bu söylediklerinize katılmıyorum... Aksine çok misafirperverlik gördüm ve çok iyi diyaloglar kurdum..
Güneş GÜLTURAN' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Ukranyada çok güzel zaman geçirebileceğinizi düşünüyorum iyi gezmeler dilerim.Keşke zaman ayarlayıp bende gelebilseydim fakat şu sıralar yaz sezonu açıldığı için işlerim çok yoğun.Ukranya'da 5 yıl öğrencilik yapmış bir arkadaşım vardı. Sürekli överdi ukranyayı.Gerçi öğrenci olduğu için hayatın orda ucuz olması maddi sıkıntı çekmemesi ona daha çok cazip gelmişti . Gezenbilirciler işini bilir ama ben gene küçük bir hatırlatma yapayım. yanınızda küçük bir şok cihazı ve biber gazı bulundurmanız faydalı olacaktır.Ukranyanın ne kadar güzel yanları olsa da yabancılara sıkıntı yaratacak kötü yanları da var malesef gasp ve organ ticareti ile çok gündemde oluyor.
Tekrardan iyi gezmeler diliyorum
Ukraynaya elimi kolumu sallaya sallaya gitmiş birisi olarak, kaldı ki yabancı dilim çok az olmasına rağmen, bu söylediklerinize katılmıyorum... Aksine çok misafirperverlik gördüm ve çok iyi diyaloglar kurdum..