C
CİNCİN
Ziyaretçi
Ynt: Ufaklık Büyüyor
Yaa benim de içimde çok ukte kaldı artık başka pazara
Yaa benim de içimde çok ukte kaldı artık başka pazara
Derin suya gireceğimden değil ama şnorkel'i ben de istiyorum.magnum06' Alıntı:Cihat Bey geriye herhalde şnorkel ve chip kaldı ondan sonra tam bir dağ kaplanı olacak diye düşünüyorum şnorkel Malezyadan 1 ay içerisinde geliyormuş (ebay dan ) güç artıran 30 hp lik kiti bir arkadaş Ankara 'da aracına taktırmış bizim kasalara ama o arkadaşa bir türlü ulaşıpta bir fikir sahibi olamadım acaba artıları nedir eksileri nedir ama hep söylenen bir şey var motoru çabuk yersin yakıt tüketimi artar deniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır? Keşke Mitsubishi mühendisleri diferansiyel kilidini ısrarla standart donanımın içerisine sokarken birde bu kasaya 150 hp lik motoru cuk diye koyuverselerdi.(aç tavuk rüyasında kendini buğday ambarında görürmüş)
W140' Alıntı:Buraya giremedik ya içimde ukte kaldı Cihat abi.
Yakın bir zamanda inşallah senin vinci test ederiz. ;D ;D
![]()
Teşekkürler Serdar Bey,serdary06' Alıntı:Arabanız tek kelime ile süper olmuş benim kafamdakilerin hemen hemen hepsini arabanıza uygulamışsınız. Bu modifikasyonu Ankara'da yapabilecek iyi bir usta biliyormusunuz acaba ?
Patikanın düz giden tarafları da da pek hayırlı değil abi ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Şu sağa doğru kıvrılan viraj,oekte hayırlı bi viraja benzemiyor burdan![]()
CİNCİN' Alıntı:Patikanın düz giden tarafları da da pek hayırlı değil abi ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Evet bilirim
Geçen pazar öyle bi yere girdik,topu topu 200 mt felandır.3-3,5 saate çıkabildik ;D
Fantastic Light' Alıntı:
Abi sen bizim kafadansın İstanbulda isen beraber gidelim etaplara ..