C
CİNCİN
Ziyaretçi
Ynt: Ufaklık Büyüyor
tesekkurler Mert ;D yapilanlar benim de icime cok sindi
tesekkurler Mert ;D yapilanlar benim de icime cok sindi
Burak Bey Teşekkürler, Lastiklerin ebatında daha önceden verdiğim karar doğrultusunda 32" lastik takıldı, 265x75x16. Araçta 2"yükseltme olmasına rağmen lastiklerin dişleri eğimli yollardaki tam dönüşlerde tamponun içine sürtüyor. Örneğin Turgay'ın aracında da aynı boyutlarda 32" BFG olmasına rağmen onun herhangi bir sürtme şikayeti olmamış. Dolayısıyla bayramdan sonra aracı 1" daha yükselteceğiz. Yani, eski kasa L200'lerde 33" lastik takmak için araçta ciddi bir modifikasyon gerekebileceğini söyleyebilirim. Yazın standart jant ve lastiklerini taktığımızda leylek gibi olacak ;Dmagnum06' Alıntı:Cihat Bey lastik konusunda isabetli bir karar vermişsiniz hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş jant kapakları da oldummu bir kusur kalmayacak inşallah lastik ebatları ne oldu acaba onunla ilgili bilgi vermemişsiniz ??? (Burak).
alphinzet' Alıntı:cihat bey hayırlı uğurlu olsun.
çok yakışıklı olmuş
allah nazardan saklasın maşallah
Çok teşekkürler arkadaşlaralikerem' Alıntı:Çok güzel olmuş yapılanlar hakkını vermiş ALLAH kaza bela vermesin amin
cihat bey 265 75 16 ebat lastikleri ben hiç oynama yapmadan takmıştım aynı sorun bendede vardı ön tamponun çamurluk kısmını 1- 2 cm bir tıraşlama yaptım oda iç kısmından dışarıdan haiç belli olmuyor traşlanacak yerleri direksiyonu sağa sola çevirdiğinizde lastikler belli ediyor zaten sonra bir daha sürtme yapmadı yükseltme yapmadan önce bir düşünmenizi tavsiye ederimCİNCİN' Alıntı:Burak Bey Teşekkürler, Lastiklerin ebatında daha önceden verdiğim karar doğrultusunda 32" lastik takıldı, 265x75x16. Araçta 2"yükseltme olmasına rağmen lastiklerin dişleri eğimli yollardaki tam dönüşlerde tamponun içine sürtüyor. Örneğin Turgay'ın aracında da aynı boyutlarda 32" BFG olmasına rağmen onun herhangi bir sürtme şikayeti olmamış. Dolayısıyla bayramdan sonra aracı 1" daha yükselteceğiz. Yani, eski kasa L200'lerde 33" lastik takmak için araçta ciddi bir modifikasyon gerekebileceğini söyleyebilirim. Yazın standart jant ve lastiklerini taktığımızda leylek gibi olacak ;D
Bu arada daha önceden söyledim mi bilmiyorum, çekişte ufak da olsa bir fark sözkonsu sanırım bunun kaynağı çaptan ziyade lastiklerin epey ağır olması ile alakalı. Gürültü konusunda ise kulaklarım alıştı bile![]()
Tucay Bey iyi akşamlar, iyi bayramlar,st' Alıntı:cihat bey 265 75 16 ebat lastikleri ben hiç oynama yapmadan takmıştım aynı sorun bendede vardı ön tamponun çamurluk kısmını 1- 2 cm bir tıraşlama yaptım oda iç kısmından dışarıdan haiç belli olmuyor traşlanacak yerleri direksiyonu sağa sola çevirdiğinizde lastikler belli ediyor zaten sonra bir daha sürtme yapmadı yükseltme yapmadan önce bir düşünmenizi tavsiye ederim
herkeze iyi bayramlar
Selamlar arkadaşlar,CİNCİN' Alıntı:Burak Bey Teşekkürler, Lastiklerin ebatında daha önceden verdiğim karar doğrultusunda 32" lastik takıldı, 265x75x16. Araçta 2"yükseltme olmasına rağmen lastiklerin dişleri eğimli yollardaki tam dönüşlerde tamponun içine sürtüyor. Örneğin Turgay'ın aracında da aynı boyutlarda 32" BFG olmasına rağmen onun herhangi bir sürtme şikayeti olmamış. Dolayısıyla bayramdan sonra aracı 1" daha yükselteceğiz.