KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cooper ST almayı planlıyordum ama Cooper STT'ye karar verdim. Lopez'de kalıp da keşke demektense STT'leri takıp rahat edeyim dedim ;D
TEM otoyolunda 90-110 km arasında kullandım. Lastiklerin balansı gayet iyi, titresim vs. hissedilmiyor. Biraz uğultulu ancak rahatsızlık verecek seviyede değil. Cep telefonumdaki uygulama ile 90 km'de ölçtüğüm ses seviyesi 74-75 db(A) Eski lastiklerle de bu seviye 73-74 db seviyelerindeydi.
Bu arada, bugünkü konukseverliğinden dolayı Erkan Bey'e (CDM_Subaru), tatlı sohbetleri için de Antalya grubundan Barbaros ve Cihan Bey'lere de çok teşekkür ederim
Abi tekrardan sağol ben de şimdi özelden mesaj gönderiyordum sana. Artık buradan göndereyim bari Bugün epey vaktini aldım oralarda. Lastikler süper oldu. Düşündüğümden çok daha sessiz ve dengeli. Titresim vs. yok. Dönüşlerde ön sağ biraz sürtüyor ama onu bayramdan sonra halledicez artık
Abi tekrardan sağol ben de şimdi özelden mesaj gönderiyordum sana. Artık buradan göndereyim bari Bugün epey vaktini aldım oralarda. Lastikler süper oldu. Düşündüğümden çok daha sessiz ve dengeli. Titresim vs. yok. Dönüşlerde ön sağ biraz sürtüyor ama onu bayramdan sonra halledicez artık