hasancolakefe
Kamp II
Ynt: Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi
aracın dizelse orjinalsa hiç satma ileride sende karavan yaparsın suryede parçaları çok ucuz.hüdaverdiyle maceralarını bekliyorum
bu arada ramazandan sonra motorlarla(Bende KTM 690 aldım) trans toros yapacağız Hataydan çıkıp dağ yollarından Antalyaya gideceğiz sende Aracınla katılabilirsin 10 günlük bir gezi olacak yabancı dostlarımızda katılacaklar (Romen uyruklular) arazide çadırda kalacağız şimdilik 5 motor 2 jeep var senide bekleriz selamlar
Arsal'cım Hataydan ayrılmışsın!duydum. üzüldüm valla! gittiğin yerde çokgüzel ormanı çokl, bolbol off-road yaparsın. bu ara aracın hayırlı olsun arazinin babasını almışsın idaalimdeki araç çok sağlam harika bir araç.yeni çıkanlar bunlar kadar sağlam değil bende senin aracın aynısını almak istiyorum ileriki dönemde arka kasayı atıp üzerine karavan yerleştirecem 4x4 karavanla artık dağlar'ı mesken tutacam seni hangi dağın başımdan ararım bilmem bakarsın karadenizden artvin şavşattan karagölden amanoslardan seslenirim sana.nrş' Alıntı:Hasan hocam nasılsın? Valla geç tanıştık erken ayrıldık gibi oldu ama kısmet oralardan ayrılıp buralara gelmekmiş. Nasıl gidiyor Antakya'da işler ? İnanın gözümde tütüyor oralar.
Daha bana motoru öğretecektini ama... , insanoğlu kuş misali bir gün orada bir gün burada. Yiyecek ekmeğimiz varsa döneriz bakalım kısmet....
Bu arada ben de yeni yerimde rahat durmuyorum ;D
Yeni aracım 'Hüdaverdi' ile maceralarım bak bakalım ne dersin?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86237.0
aracın dizelse orjinalsa hiç satma ileride sende karavan yaparsın suryede parçaları çok ucuz.hüdaverdiyle maceralarını bekliyorum
bu arada ramazandan sonra motorlarla(Bende KTM 690 aldım) trans toros yapacağız Hataydan çıkıp dağ yollarından Antalyaya gideceğiz sende Aracınla katılabilirsin 10 günlük bir gezi olacak yabancı dostlarımızda katılacaklar (Romen uyruklular) arazide çadırda kalacağız şimdilik 5 motor 2 jeep var senide bekleriz selamlar