Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasancolakefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,050

Etiketler
Ynt: Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

hasan bey elinize sağlık harika görüntüler, güzel gezi :smiley: bu yaz sonu ağurstos eylül gibi oralara 3-4 4x4 araçla gelmeyi kamp yapmayı istiyoruz. sizlerinde danışmanlık bilgisini ve katılımınızı isteriz. :smiley: tekilay ümit iyi arkadaşımdır. eski bir ktm 640 kullanıcısı olarak her zaman büyük sözü değilde bazende gençleri dinlemekte iyi olabilir ;D şimdiden hayırlı olsun gençlerin ktm leri.

bora1071' Alıntı:
hasan bey elinize sağlık harika görüntüler, güzel gezi :smiley: bu yaz sonu ağurstos eylül gibi oralara 3-4 4x4 araçla gelmeyi kamp yapmayı istiyoruz. sizlerinde danışmanlık bilgisini ve katılımınızı isteriz. :smiley: tekilay ümit iyi arkadaşımdır. eski bir ktm 640 kullanıcısı olarak her zaman büyük sözü değilde bazende gençleri dinlemekte iyi olabilir ;D şimdiden hayırlı olsun gençlerin ktm leri.
Abiciğim mutlaka bekleriz ümitle hafta sonları dağlara tırmanıyoruz ramazandan önce Trans toros yapacağız Adana Aladağlardan başlayıp kayseri sınırına kadar gidip göller bölgesindeki buzul gölede birgece kalıp dönüşe geçeceğiz gezimiz 4 gün sürecek Ben suziki jimyy le oğlum Kerem,Tekilay ümit,Ünal,edip te motorlarıyla katılacaklar hazırlıklara başladık sizin geziye denk gelirse bize iştirak ederseniz seviniriz.Hataya gelince haberimiz olsun eşlik ederiz ümitte sevinir selamlar :D

Sizi kutluyorum.Şafak ve Kereme sevgiler . bende büyük oğluma (8yaş) aşılamaya çalışıyorum, peşine ufaklıkta (3 yaş) gelir inşallah. Bakalım hayırlısı. Maşallah diyorum , saygılar.

hasancolakefe' Alıntı:
Sizin teşkilatta harika.çadır özel yapımmı?şimdiki aracım suziki jimmy kendi aracıma yaptırabilirmiyim fiyatları uygunmu.selamlar
slm
Çadır 120, en 110x2=220 oluyor, benim bagaj 130,a150 boş alana kazma kürek vesayre koyuyorum. bagaj yaptırırsak her ölçüde çadırda olur. Musa 05054166081
Yapacağınız geziyle ilgili tarih belli olunca katılırım sanıyorum inş allah(cc) nasip ederse.

bora1071' Alıntı:
safanın sonunda tel. yazdım burası antalya saygılar

krosofrot' Alıntı:
Selam
Çadır 120, en 110x2=220 oluyor, benim bagaj 130,a150 boş alana kazma kürek vesayre koyuyorum. bagaj yaptırırsak her ölçüde çadırda olur. Musa 05054166081
Yapacağınız geziyle ilgili tarih belli olunca katılırım sanıyorum inş allah(cc) nasip ederse.
Slm Ben de Antalya da ikamet etmekteyim, Port bagaj ve çadırı görmek isterim müsait olursanız...
Resimler için her ikinize de teşekkürler harika anlar yaşamışınız...
Terör belasından da en kısa zamanda kurtuluruz İnşallah...

paylaşım için teşekkürler.
bir uçuklukta ben anlatayım.
ankarada cumartesimiz monoton geçmişti,akşamında arkadaşım ailesiyle bize gelmişti çay,kahve,meyve derken söz yarın ne yapacağıza geldi.bende dün akşam bu soruyu sorsaydınızya karasuda tatil yapan kayınçonun yanına gider iki gün deniz yapardık dememe kalmadı arkadaşım özgür şimdi gidelim lafıyla bebelerin tezahurat ve gazıyla okeylemek zorunda kaldım.saat gece 12 olmuştu hazırlık derken saat 1 de iki araç yola koyulduk.yollarda mola vere,vere direk izmite bacanağa saat 6 gibi baskın yaptık.kahvaltı üstü 1 saat şekerleme yaptık.saat 9 gibi 3 araç karasuya yöneldik.bir baskında kayınçoya.akşama kadar yüzdük,eğlendik.akşam yemeği için pansiyona geldiğimizde pansiyon sahibi o kalabalığı görünce ne oluyor der gibi zerzenişte bulunsada yaptığımız çılgınlığı ona anlattım.bir yemek yiyip gidecez abesmi olur deyince oda şaşırdı.akşam 8 gibi tekrar yola koyulduk yine gece 12 de evimize geldik.
özet.6,7 saat deniz uğruna 24 saatte yaklaşık 950 km yol.
sanırım buda uçukluğa giriyor.

son_kral_54' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler.
bir uçuklukta ben anlatayım.
ankarada cumartesimiz monoton geçmişti,akşamında arkadaşım ailesiyle bize gelmişti çay,kahve,meyve derken söz yarın ne yapacağıza geldi.bende dün akşam bu soruyu sorsaydınızya karasuda tatil yapan kayınçonun yanına gider iki gün deniz yapardık dememe kalmadı arkadaşım özgür şimdi gidelim lafıyla bebelerin tezahurat ve gazıyla okeylemek zorunda kaldım.saat gece 12 olmuştu hazırlık derken saat 1 de iki araç yola koyulduk.yollarda mola vere,vere direk izmite bacanağa saat 6 gibi baskın yaptık.kahvaltı üstü 1 saat şekerleme yaptık.saat 9 gibi 3 araç karasuya yöneldik.bir baskında kayınçoya.akşama kadar yüzdük,eğlendik.akşam yemeği için pansiyona geldiğimizde pansiyon sahibi o kalabalığı görünce ne oluyor der gibi zerzenişte bulunsada yaptığımız çılgınlığı ona anlattım.bir yemek yiyip gidecez abesmi olur deyince oda şaşırdı.akşam 8 gibi tekrar yola koyulduk yine gece 12 de evimize geldik.
özet.6,7 saat deniz uğruna 24 saatte yaklaşık 950 km yol.
sanırım buda uçukluğa giriyor.
HAMDİ BEY UÇUKLAR OLARAK ÇOĞALIYORUZ BENCE HAYAT UÇUK OLMAKTIR

yavuz-çelikel' Alıntı:
Sizi kutluyorum.Şafak ve Kereme sevgiler . bende büyük oğluma (8yaş) aşılamaya çalışıyorum, peşine ufaklıkta (3 yaş) gelir inşallah. Bakalım hayırlısı. Maşallah diyorum , saygılar.
Yavuz bey Allah çocuklarınızı bağışlasın inşallah onlarda sizin gibi doğa tutkunu olurlar.selamlar

son_kral_54' Alıntı:
arada böyle uçukluk yapmak gerek.yoksa hayat monotonlaşır.bidahamı gelecez anasını satiimm :D
Aynen katılıyorum size.hafta başından cumaertesine kadar çalışıyorum biriken stresi pazargünü dağların başında atıp dönüyorum eve pazartesi yepyeni bembeyaz birsayfa ile başlıyorum güne.Yaşasın uçukluk yaşasın çılgınlık.sağlıcakla kalın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri