Uçmakdere de,Uçmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,570
Ynt: Uçmakdere de,Uçmak

Bu son görseller ile gezimizi sonlandırıyoruz.Yol güzergahı boyunca ağaçlık kamp alanlarıda oldukça vardı.
Sonuç olarak Uçmakdere defalarca gideceğimiz,tadı damağımızda kalan yerlerin başlarında geliyor.
Selamlarımlar.

174.JPG

175.JPG

176.JPG

177.JPG

Etiketler

Paylasim icin cok tesekkürler,Güzel bir Hafta sonu,Ucmak degisik bir duygudur Herhalde.Bu ucuslarin lisansli kisiler tarafindan yaptirilmasida güzel bir sey.

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

Çok teşekkürler Ertan bey
Paylaşımlarınız sayesinde ucmakdere ajandamıza yazıldı mutlaka gidilecek yer diye
Saolun

Sizde sağolun Abdullah bey,faydalı olabildiysek ne mutlu bizlere,selamlarımla.

Ertan abi merhabalar.Senin tavsiyenle siteye üye oldum.Oldukça geniş kapsamlı her alanda bilgi paylaşılabilecek bir site gibi görünüyor.:smiley:
Paylaşımın fotoğraflar ve anlatımın bu işi gerçekten yaşayarak ve zevkle yaptığını gösteriyor.Paylaşımlarınızı takip etmek keyifli olacak sanırım.Nezaman uçmakdereye gelirseniz telimi çevirin balıklarınız hazır :smiley: .Saygılarımla. Fatih Mehmet Aksuoğlu.

fatih aksuoglu' Alıntı:
Ertan abi merhabalar.Senin tavsiyenle siteye üye oldum.Oldukça geniş kapsamlı her alanda bilgi paylaşılabilecek bir site gibi görünüyor.:smiley:
Paylaşımın fotoğraflar ve anlatımın bu işi gerçekten yaşayarak ve zevkle yaptığını gösteriyor.Paylaşımlarınızı takip etmek keyifli olacak sanırım.Nezaman uçmakdereye gelirseniz telimi çevirin balıklarınız hazır :smiley: .Saygılarımla. Fatih Mehmet Aksuoğlu.

Kardeşim hoş geldin,sefalar getirdin.Nasıl sevindim inan anlatamam :smiley:Balıklar için ayrıca teşekkür ediyorum tekrardan,tadı damağımda kaldı :D
Selamlarımla.

Asıl ben teşekkür ederim.Sene sonuna kadar artık her hafta ordayım.Bizim sezon yeni başladı.Bu aralar balık bol gelirseniz görüşürüz.Uçmakdere eylülden sonra sakinleşir kamp için bence daha uygun hale gelir.Saygılarımla.

Fatih'ciğim mutlaka geleceğiz,Toyata'yı boyaya verdim 20 gün işleri sürecek gibi ama Defender ile geleceğiz karavansız.Araç ambulans kasa olduğu için onda da konaklamak mümkün.
Sana özel mesaj attım sayfa üstünde göreceksin oraya bakarsan bir notum var,selamlarımla.

Fatih,üzerinde dalış kıyafeti olan arkadaşımız.
Fatih laf aramızda fotoda da çok yakışıklı çıkmışsın :smiley:

139.JPG

Ertan Kardeşim Harikasın :smiley:Cesaretin için seni tebrik ediyorum.Bravo.Fotolar , paylaşımlar her şey çok güzel, emeğine sağlık. Balıklar da çok güzel, afiyet olsun. Bu arada sormadan geçemeyeceğim; Paraşütle ilk deneyimin mi? Fidanlar ne alemdeler?Sevgiler, saygılar Ergun.

Övgüler için gerçekten teşekkürler.Balıklar gerçekten çok lezzetliydi :smiley:Fidanlar(artık ağaç) kış uykusuna yattılar.Yıllar önce Marmaris'te parasaling yapmıştım(tekneden halatlı paraşüt)Saygı bizden...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR