Uçmakdere de,Uçmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,571
Ynt: Uçmakdere de,Uçmak

Efenim tanıştırayım,bizim sucuk tedarikçimiz Faruk hocamız :smiley:
Valla ben çok sevdim Faruk beyi,torpil geçerek sularını dolabımızda soğuttuk ;D Arada taze çay ikramlarımız bol makara gırgır şamata nasıl keyifliydi anlatamam :smiley:

086.JPG

087.JPG

088.JPG

089.JPG

090.JPG

Etiketler

3.fotodaki bazukayı tutan arkadaşa sordum fiyatını 7bin gibilerde dedi. :smiley:15bin dolara satılan sadece lensler bile varmış :eek:
Bizim 1500 lük makina kompleks yaptı ;D

091.JPG

092.JPG

093.JPG

094.JPG

095.JPG

Bu ilk iki fotoyu çekerkez oradan bağırdılar"bunları fotolamak yasak"diye ;D

101.JPG

102.JPG

103.JPG

104.JPG

105.JPG

Çorlu'da yapı,mimarlıkta çalışan arkadaşlarımız.
Kadir hoca,"ya şoför yok nasıl yaparız"diye sorunca ben hocam dert ettiğin şeye bak ben indiririm aracı deyince "bu aracı kullanamazsın"demezmi ;D Hocam bende de Defender var hemde 1 ton su yükleyip ne yokuşlar çıkıyorum deyince beraber çıkıp aracı ben indirip alana geldiğimde :smiley:

136.JPG

137.JPG

138.JPG

139.JPG

140.JPG

Bir önceki,son iki adetteki fotolar ve bu ilk iki foto bir önceki akşam yardımcı olduğumuz 1 günlük dostlarımız :smiley:
Zıpkınla avladıkları Kikra balıklarının kabukları soyulduktan sonra bol yağda tava yaparak hep beraber yediğimiz nefis balıklar.

141.JPG

143.JPG

145.JPG

146.JPG

147.JPG

Şuraya bakarmısınız en fazla 25 yaşında bir bayan tek başına atlıyor.Aracımızın dodiği çıkmıştı bende komple çıkardım başımıza bir iş çıkarmasın diye,zaten bu gün de kaporta boyaya soktum aracı artı yükseltmeler takılacak ufak tefek işleride hallolacak 15,20 gün gezi olayımız olamayacak dolayısı ile :smiley:

148.JPG

149.JPG

150.JPG

152.JPG

155.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR