Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Efenim tanıştırayım,bizim sucuk tedarikçimiz Faruk hocamız
Valla ben çok sevdim Faruk beyi,torpil geçerek sularını dolabımızda soğuttuk ;D Arada taze çay ikramlarımız bol makara gırgır şamata nasıl keyifliydi anlatamam
3.fotodaki bazukayı tutan arkadaşa sordum fiyatını 7bin gibilerde dedi. 15bin dolara satılan sadece lensler bile varmış
Bizim 1500 lük makina kompleks yaptı ;D
Çorlu'da yapı,mimarlıkta çalışan arkadaşlarımız.
Kadir hoca,"ya şoför yok nasıl yaparız"diye sorunca ben hocam dert ettiğin şeye bak ben indiririm aracı deyince "bu aracı kullanamazsın"demezmi ;D Hocam bende de Defender var hemde 1 ton su yükleyip ne yokuşlar çıkıyorum deyince beraber çıkıp aracı ben indirip alana geldiğimde
Bir önceki,son iki adetteki fotolar ve bu ilk iki foto bir önceki akşam yardımcı olduğumuz 1 günlük dostlarımız
Zıpkınla avladıkları Kikra balıklarının kabukları soyulduktan sonra bol yağda tava yaparak hep beraber yediğimiz nefis balıklar.
Şuraya bakarmısınız en fazla 25 yaşında bir bayan tek başına atlıyor.Aracımızın dodiği çıkmıştı bende komple çıkardım başımıza bir iş çıkarmasın diye,zaten bu gün de kaporta boyaya soktum aracı artı yükseltmeler takılacak ufak tefek işleride hallolacak 15,20 gün gezi olayımız olamayacak dolayısı ile