Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,145

cemkocyigit

Kamp III
Yer
Ankara
Tuz Gölü Off-Road Etkinliği 12-13 Eylül 2009

Cumartesi günü (12 Eylül) saat 17.00 de Şereflikoçhisar’ın Aksaray yönü çıkışındaki ilk akaryakıt istasyonu olan Pet Line de toplanacağız. Son kontrollerin yapılması ve eksiklerin giderilmesinden sonra konvoy halinde Tuz Gölü nün doğu kıyılarına hareket edeceğiz.

Dünyada sadece birkaç yerde rastlanan güzellikte olan güneşin batışını izleyip fotoğrafladıktan sonra havanın kararmaya başlamasıyla birlikte kamp alanına off-road yaparak ulaşacağız.

Pazar günü öğlen saatlerine kadar sürecek off-road sonrasında gölün batı ve kuzey kıyılarındaki birkaç köyden geçerek etkinliği Kulu da sonlandıracağız.

Etkinliğe katılmak isteyenler oldukça zor olan bataklık off-road’u için araçlarını hazırlamalıdırlar, her araçta ilk yardım çantası ve yangın söndürücünün yanında en az bir, varsa birden fazla çekme halatı bulundurmalıdırlar.

Bu etkinlikte hem içmek hem de kullanmak için bol suya ihtiyacımız var ve rota üzerinde hiçbir su kaynağı yok, bunu dikkate alarak yanımızda bol su bulundurmalıyız.

Güneş kremi, şapkası ve gözlüğü yanında yedek giysilerinde alınması unutulmamalıdır.

Etiketler
Ynt: Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009)

katılacak arkadaşlar isimlerini yazdırırlarsa irtibata geçebiliriz,etkinliğimiz facebook üzerindende yayınlanmaktadır.

cem beni ve ahmeti ekle cj 5 ve cj6 araçlarımızla geliyoruz

Ahmetin yeni swamper lastiklerini ve dif kiliti deniyeceğiz.

Arkadaşlar görsel olarak güzel bi gezi olacaktır fotoğraf ve videoları aman ihmal etmeyin ;)
Keyifli geziler ;)

Göl kenarı balçık oluşumu çok zor bir zemindir. Biz iki defa girdik, neredeyse araçlarımızı bırakıp dönecektik. Vinç çapasına çok ihtiyacınız olacak. Hatırladığım kadarıyla hiç ağaç yok. Ama tuz gölünün kıyı zemini nasıldır bilmiyorum. Kolay gelsin.

Evet ağaç,taş hiçbirşey yok 1 ay önce ordaydık bisikletlerimizle turladık.Ama bu kez bir taraftan bir tarafa geçmeyi deniyeceğiz.

Ekip liderimiz,yıllardır bölgeye gidip bu tür etkinlikler yaptığı için bölgeyi ve zemini çok iyi biliyor,kıyıdan ziyade biz doğu şeridinin uç noktalarına,tank yolundan geçip off-road yaparak gideceğiz.

Guzel bir program yapmissiniz ... ozellikle bana yakin da oldugu icin katilmayi gercekten isterdim.. Bayram oncesi kesinlesmis yogun programim nedeniyle ne yazikki katilamiyacagim ..keske Bayram sonrasinda olabilseydi ..Bu arada tarihte yaklasmis.. boyle Gecelemeli bir Off_Road gezisi icin katilacak arkadaslari hem gezi oncesinden tanimak ( araclariyla tabii ... ) hemde hazirliklar icin fikirlerini birbirleriyle daha yogun tartismalarini beklerdim ... yada siz hepiniz onceden zaten iyi tanisiyorsunuz ve site disinda haberlesiyorsunuz sanirim ...
herneyse ..en azindan gezi sonrasi yayinliyacaginiz cokca fotograf ve videolarinizi izleyebilmeyi umuyor size keyifli bir gezi diliyorum.... / Ertugrul

Belirli bir faaliyet takvimimize göre hareket ediyoruz,nasip değilmiş,başka bir etkinlikde görüşmek üzere.

illa aracı olanların gelmesi şart mı :smiley: ilerde alırımm artık..şimdilik böle kabule din beni..bi köşeye skıştrın :smiley:

Tamamen Off-road a dayalı olduğu için jip şart,binek araçların gitmesi imkansız ama diğer etkinliklerimize bekleriz.

ben de hiç araç yok :smiley: neyse güzel şeyler olur

12-13 eylül günü off road yarışları var şilede.

Tuz gölü kendine has doğası sebebiyle eşssiz güzellikte bir coğrafya, bundan dolayıda bu haftaki off road da bize eminim değişik süprizler hazırlıyacaktır yağışlı havada bunun cabası tabii ama keyifli bir hafta sonu olacağı kesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR