armes
Kamp II
Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
Sn.erdenbay' a katılıyorum.
Benim aklımdan geçenleri benden önce davranarak dile getirmiş.Detaylı açıklama daha doğru fikir verirdi.Böylece karavan planları olan arkadaşlar yönlerini belirlerdi.
Bu imalatçıdan bahsettiğiniz mutfak malzemeleri ve pencereler dışında WC,sıcak su,kalorifer,havalandırma ,enerji ,vs.vs.gibi önemli başlıkların da detaylarını bekliyoruz.
erdenbay' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun....
Resimler ve reklam çok güzel. Fiyat ta makul.
Yalnız bahsedilen bu fiyatta , açıklayıcı olarak kullanılan malzemelerin (orjinal karavan malzemeleri mı? yoksa yerli malzeme mi?) (Ör: yerli karavan camı + ocak ,lavabo + 300 liralık yerli buzdolabı mı? veya daha pahallı ve kullanışlı olan orjinal Seitz karavan camları,Smev ocak, 12 V kompresörlü buzdolabı mı? vs....gibi )
Ayrıca yapılan işlerin (yalıtımda,mobilya aksamında kullanılan malzemlerin tek tek hangileri olduğu ve malzeme özellikleri belirtilseymiş daha faydalı olur kanısındayım. Projelendirme ve ruhsat ta fiyata dahil mi? gibi sorular da belirtilmemiş.
İlanda " 1. sınıf ürünler ile kaliteden ödün vermeden evinizin konforunu yaşayabileceğiniz, yıllar sonra bile baktığınızda pişman olmayacağınız bir karavan vaat ediyoruz."
denildiğine göre, 20.000 L fiyat standartında kullanılan bu ürünler nelerdir ,öğrenmek istiyecektir sanırım çoğu kimse.
Sn.erdenbay' a katılıyorum.
Benim aklımdan geçenleri benden önce davranarak dile getirmiş.Detaylı açıklama daha doğru fikir verirdi.Böylece karavan planları olan arkadaşlar yönlerini belirlerdi.
Bu imalatçıdan bahsettiğiniz mutfak malzemeleri ve pencereler dışında WC,sıcak su,kalorifer,havalandırma ,enerji ,vs.vs.gibi önemli başlıkların da detaylarını bekliyoruz.