Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
Sn.Tunco,benim yazdıklarımdan saly'e kaçıncı karavanımı yaptırdığımı nereden çıkarttınız?Bundan önceki Avrupa bir camper idi.Kışında kullanmak için büyütmeyi düşündük.Özele girmemeye azami dikkat etmeme rağmen konuya açıklık getirme amacıyla yazmak zorunda kalıyorum, satışa çıkartma nedenimde Mart ayında enfaktüs geçirmem, Kardiyoloğumun bu psikolojiden kurtulmamı önermesi üzerine ver elini avrupa yaptım.Değerini bulmadıktan sonra satmayada niyetim yok.Çünkü bir daha ne o firma bunun gibisini yapabilir nede benim uğraşacak halim var.Rahatsızlanmamın bir nedenide imalat safhasındaki sinir ve steresten kaynaklandı.İmalatı tam 7 ay sürdü.Malzemenin yüzde ellisini ben aldım.Odun kısmı saly'e ait.
Bunca titizlenmeme ve hatalarını o firmaya karavan yaptıran arkadaşlarımdan bildiğimden tek tek üzerinde durmaya çalıştım.Hatta en sonunda atolyeye girişimizi bile engellediler.Buna rağmen aklıma gelmeyen alttaki deliklerin silikonlanmaması gibi problemleri gözden kaçırmışım.
Burada baştan beri yazmak istediğim insanları uyarmak.İmalatlarının en iyisi bu olduğuna göre gerisini siz düşünün.
Oranın ustabaşısı anlattı odun kısmı 10 bin Tl.tutuyormuş.geri ye kalan kar ortada.Karları dahada çok olsun eyvallah amma şuna biraz itina gösterin.Millet hayali uğuruna emekli ikramiyesini bile bu işe yatırıyor. Yazıktır,günahtır.
Tekrar ediyorum bu gibi imalatçılarla mücadele ederek,insanları uyararak bu firmaları düzeltebiliriz.Yoksa ben yandım başkalarıda yansın,aman imalatçıyla kötü olmayayım gibi eyyamcılıkla bir yere varamayız..
Sevgiler..