cevizkıran
Ana Kamp
En azından 6.50 mt tek parça kalıbı bile bitek kendisi yapıyor
6.50 mt. yusuf beyin karavanı kaç kg. olur..??
2 ton..??
2.5 ton..??
mimarla da olacağını sanmam.. gerçekten yanılmak isterim ama..
En azından 6.50 mt tek parça kalıbı bile bitek kendisi yapıyor
O kilolarda olursa kimseye satamaz, gezme karavanından çıkar o iş, kamp karavanına döner.6.50 mt. yusuf beyin karavanı kaç kg. olur..??
2 ton..??
2.5 ton..??
mimarla da olacağını sanmam.. gerçekten yanılmak isterim ama..
1400 kg dedi ama işin gerçeği ben sonuç bekliyorum, yani konuşmaya gelince herkes konuşur önemli olan bunu türkiyede avrupa standartlarında yapabilmek. O nedenle şuan için yerli hiçbir markanın karavanını beğenmedim, daha emekleme dönemindeler, ha alırım ama 4 de 1 fiyatına çünkü gözümdeki değeri o kadar. Ocak 2018 deki Euro rakamları şimdi olsaydı şuan kesin bi tane Knaus veya Adria almıştım. Nasip bakalım neler olacak.karavanın etiketine 740 kg yazacaklardır.. ama siz buna inanmayın. en az 1500 kg olur. daha hafif olmaz.. bu ağırlıkla gezilmez..
bir de 6.5 metreyle tabii bir de çeken aracın uzunluğu var. yuvarlak hesap 10 metrelik tır kamyonu uzunluğu ile şehir içinde nasıl çirit atacaksınız..? bunu da düşünün..
Çok güzel bi haber fakat %165 vergi hakkaten uçuk bi rakam, sahibinden de baktığımızda 800bin ler seviyesinde yeni motokaravanlar, bu paraya ev alınır, araba alınır üzerine çekme karavan alacak para kalır.
www.survivorromork.com incelemesinin teşekkür ederim şimdiden.Arkadaşlar benim gibi çekme karavan almayı düşünüyorsanız sizde istanbul CNR Expo da yapılacak Camp & Caravan fuarını bekleyin. Birçok marka gelecek, yerli ve yabancı markaların yeni ürünleri görücüye çıkacak, rekabet ortamı olacağı için güzel fiyat ve taksit imkanı olacak diye düşünüyorum. Ayrıca bu vesile ile yerli üreticilerimizin de avrupa markalarla rekabet edebilmesi için teknolojik donanımlarını, ağırlıklarını, tasarımlarını da geliştireceklerini düşünüyorum.
Ben karavanımı almak için fuarı bekliyorum, ilgilenen arkadaşlarında bilgisi olsun istedim.
Fuar Alanı:CNR Expo Yeşilköy
Tarih: 23 Şubat - 09 Mart 2019 (Boat Show ile aynı zamanda yapılacak.)
Web Sitesi: [ CNR EXPO ]
Sağ üstteki Online Bilet yaklaşık 10 gündür arızalı, fuar zamanı yaklaştıkça düzelteceklerdir.
O yüzden şuan bilet alınamıyor.
Güner bey merhaba,www.survivorromork.com sitemizi incelermisiniz teşekkürler.