AKMühendis
Zirve
Ürün kalitesi hakkında yorum yapamam ama bana bu kadar alan çok küçük geliyor, yatmak için bile girsem içimde sıkıntı oluşuyor. Rahat edecek insanlar vardır illaki, ama bence çadırdan farkı çok az bu kadar ufakların.
Ürün kalitesi hakkında yorum yapamam ama bana bu kadar alan çok küçük geliyor, yatmak için bile girsem içimde sıkıntı oluşuyor. Rahat edecek insanlar vardır illaki, ama bence çadırdan farkı çok az bu kadar ufakların.
Fuarda motokaravanlarıda görebilecekmiyiz
Hüseyin bey ben katılırsam 16 araç gelirim diyordu o kadar alanı ayıramazlar zaten.
Birde motorkaravanların fiyatları vergi dolayısı ile uçtu gitti. Sıfırların fiyatı porsche ve ferrariye rakip oldu.
Haklısınız. Yurtdışı karavanlarla bizimkileri kıyaslamak gerçekten imkansıza yakın. Gözümle görmedim henüz ama teknik özellik olarak baz donanım olarak ekranda avrupalara en yakın duran emeksan karavan. Örneğin eks 3600 modeli ile ilgilendiğim için araştırmıştım. 12v 90lt buzdolabı, thetford dış kasetli tuvalet, truma therme gibi alışkın olmadığımız donanımlar standart. Ancak fiyatı neredeyse avrupa karavan fiyatına geliyor.
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
ismim ercan demir ankarada motokaravan imalatçısıyım bizlerde bu fuara katılım sağlıyoruz
fuar davetileyerinizi www.dkkaravanmarket.com üzerinden ücretsiz alabilirsiniz. sayfada fuar resmi üzerinde hemen incele butona bastığınızda sizi online bilet sayfasına aktaracaktır ad.soyad.tel.ve mailinizi yazdığınızda mail adresinize davetiyeniz gönderilecektir.
ankara içi davetiyeleri imalathanemizden alabilirsiniz.
fuar standımıza tüm misafirlerimizi bekleriz.
iletişim tel 0532 621 83 46
gogle üzerinden dk karavan olarak adres ve yol tarifi alabilirsiniz
görüşmek üzere
Başoğlu fuara katılmıyor... Enteresan...
merhaba arkadaşlar
ismim ercan demir ankarada motokaravan imalatçısıyım bizlerde bu fuara katılım sağlıyoruz
fuar davetileyerinizi www.dkkaravanmarket.com üzerinden ücretsiz alabilirsiniz. sayfada fuar resmi üzerinde hemen incele butona bastığınızda sizi online bilet sayfasına aktaracaktır ad.soyad.tel.ve mailinizi yazdığınızda mail adresinize davetiyeniz gönderilecektir.
ankara içi davetiyeleri imalathanemizden alabilirsiniz.
fuar standımıza tüm misafirlerimizi bekleriz.
iletişim tel 0532 621 83 46
gogle üzerinden dk karavan olarak adres ve yol tarifi alabilirsiniz
görüşmek üzere