Türkiye'de Defender Jant Seçenekleri Neden Bu Kadar Az?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arifatacan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,645

arifatacan

cittuk ceezduk corduk
Yer
pazar
defender 110 için jant almak istedim ama seçenekler yok denecek kadar az ne yapmak ve nasıl davranmak lazım örneğin bu jant bu kadar çok land verken neden seçenekler altında yok

1236157789-1222159596-mach5_black_powder_coated.jpg

Etiketler
Ynt: Türkiye'de Defender Jant Seçenekleri Neden Bu Kadar Az?

Defender için bildiğim kadarı ile iki tip LR jantı satılıyor. Anıl Oto'ya bir danışın. Onlar getiriyor. Farklı bir marka/model jant için "Wheel spacer" teker flanşı kullanarak istediğiniz (uygun ölçü ve genişlikte) jant takabilirsiniz. Piyasada az sayıda jant bulunuyor olmasının ana sebepleri ise, Defender'ların orjinalde devlet kurumları tarafından kullanılmış olması, Defender alanların tercihlerini arazide dayanacak türden jantlar yönünde kullanması, ve biraz da maddi beklentiler oluşturuyor.

bu jantın kolları çok ince görünüyor defenderin genel görünüşüyle uyuşmuyor gibi sanki bu benim kişisel görüşüm bu tamamen zevk meselesi

kokteknik' Alıntı:
bu jantın kolları çok ince görünüyor defenderin genel görünüşüyle uyuşmuyor gibi sanki bu benim kişisel görüşüm bu tamamen zevk meselesi
bu jantlar italya ve ingilterede kullanılıyor örn devon ve equipe firmaları sürekli bu jantlar üzerinde çalışıyor. bu araçlar genellikle resmi işlerde kullanıldığı doğru ancak araçlar hepimizin bildiği üzere binlercesi satıldı. aksesuar olarak türk firmalarının sürekli stoklarında bulundurabilecekleri jant çeşidi yapmaları lazım bence

344e7edae3a3007a1c45edd73f349588.jpg

884bf616e007867167ad41d9c4bed75a.jpg

defendere takacak olunursa bu cantlara cant flash gerekiyormu

defender jantları disco 2 ye oluyordu dimi?

dron' Alıntı:
defendere takacak olunursa bu cantlara cant flash gerekiyormu

Flanş gerekmeden bu çantlar olur ama fılanla çok daha güzel görünür (resimlerdeki 2 defenderdede fılanş mevcut)

kokteknik' Alıntı:

bu cantlar standart 7.50.16 yada 235.85.16 defender lastiklere göre degildir 33" yada daha büyük lastiklere daha güzel yakışir

allah allah bana dedilerki disco1 jantları daha zor bulunur disco2 daha kolaydır çünkü defender jantlarıda olur

bende gitmişken askeriyeden getiririm diyordum :D

Tempus' Alıntı:
allah allah bana dedilerki disco1 jantları daha zor bulunur disco2 daha kolaydır çünkü defender jantlarıda olur

bende gitmişken askeriyeden getiririm diyordum :D
Yavv kürşat adam akilli dirco 1 ve 2 didkleme şansım olmadıkı (Engin abide duysun) ;) ;)
Ben sadece oyle hatırlıyorum yanliş olabilir

yunus sonudan bi sabah sana getiricem aracı akşama kadar sök tak ölç biç
:D

Tempus' Alıntı:
yunus sonudan bi sabah sana getiricem aracı akşama kadar sök tak ölç biç
:D
;D ;D ;D
aslında şöylede olabilir sen askere git discoyuda bana birak sen gelene kadar toplamış olurum ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,424
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
krishnatiwari1956

SON KONULAR

Geri