arifatacan
cittuk ceezduk corduk
defender 110 için jant almak istedim ama seçenekler yok denecek kadar az ne yapmak ve nasıl davranmak lazım örneğin bu jant bu kadar çok land verken neden seçenekler altında yok

bu jantlar italya ve ingilterede kullanılıyor örn devon ve equipe firmaları sürekli bu jantlar üzerinde çalışıyor. bu araçlar genellikle resmi işlerde kullanıldığı doğru ancak araçlar hepimizin bildiği üzere binlercesi satıldı. aksesuar olarak türk firmalarının sürekli stoklarında bulundurabilecekleri jant çeşidi yapmaları lazım bencekokteknik' Alıntı:bu jantın kolları çok ince görünüyor defenderin genel görünüşüyle uyuşmuyor gibi sanki bu benim kişisel görüşüm bu tamamen zevk meselesi
dron' Alıntı:defendere takacak olunursa bu cantlara cant flash gerekiyormu
dron' Alıntı:defendere takacak olunursa bu cantlara cant flash gerekiyormu
kokteknik' Alıntı:bu jantın kolları çok ince görünüyor defenderin genel görünüşüyle uyuşmuyor gibi sanki bu benim kişisel görüşüm bu tamamen zevk meselesi
Tempus' Alıntı:defender jantları disco 2 ye oluyordu dimi?
yunus, daha sonra seni 35 inch lastik jantları için rahatsız edeceğim.yunus bager' Alıntı:Olmuyor diye biliyorum
Yavv kürşat adam akilli dirco 1 ve 2 didkleme şansım olmadıkı (Engin abide duysun)Tempus' Alıntı:allah allah bana dedilerki disco1 jantları daha zor bulunur disco2 daha kolaydır çünkü defender jantlarıda olur
bende gitmişken askeriyeden getiririm diyordum![]()
Rahatsızlıkta nekelimeedaghan' Alıntı:yunus, daha sonra seni 35 inch lastik jantları için rahatsız edeceğim.
;D ;D ;DTempus' Alıntı:yunus sonudan bi sabah sana getiricem aracı akşama kadar sök tak ölç biç
![]()