Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,943
Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

SOSDER e,görev alan tüm arkadaşlara,SAGÜSAD'a,emeği geçen herkese ;elbette yarışarak bize bu keyfi yaşatan tüm ekiplere ,görevli olduğumuzdan dolayı ilgilenemediğimiz gezenbilir dostlarına çok teşekkürler...
ilk gün yarışlar bitince tabi gezenbilirciler rahat duramadı:smiley:Şimdi gaza gelip kendini parkura vuran arkadaşlardan görüntüler:smiley:

DSC_6939.jpg

DSC_6941.jpg

DSC_6944.jpg

DSC_6964.jpg

DSC_6974.jpg

Etiketler

zeki arkadaşımız leyleği havada gördü:smiley:

DSC_2167.jpg

DSC_2168.jpg

DSC_2169.jpg

DSC_2170.jpg

sonr esimler gerçekten süper harika pozlar yakalamışsınız tebrikler :smiley:

teşekkür ederim...bazı fotograflarda SAGÜSAD TAN esaf arkadaşıma ait...

DSC_2175.jpg

DSC_2183.jpg

DSC_2187.jpg

Benden bu kadar:smiley: ikinci güne ait fotograflarıda artık diğer arkadaşlardan bekliyoruz...

DSC_7017.jpg

DSC_2148.jpg

DSC_1263.jpg

bircanefe' Alıntı:
Benden bu kadar:smiley: ikinci güne ait fotograflarıda artık diğer arkadaşlardan bekliyoruz...
Bircan hanım ellerinize sağlık.bu akşamki yaşadığım stresten sonra fotolarla biraz stresimi attım hastaneden yeni geldim eve benim çocuk düşüp kafasını yardı biraz 4 dikiş sizin uzmanlık alanınız :smiley:

fatih81_81' Alıntı:
Bircan hanım ellerinize sağlık.bu akşamki yaşadığım stresten sonra fotolarla biraz stresimi attım hastaneden yeni geldim eve benim çocuk düşüp kafasını yardı biraz 4 dikiş sizin uzmanlık alanınız :smiley:
kankam geçmiş olsun ya .uzuldum şimdi. :'( :'( :'( :'(
bircan hanım koparmışsınıuz ortalığı yine elinize sağlık ve orda bir cooreki var yer çekimine karşı koyuyormu yoksa nasa aracıda uzaydamı geziyor anlayamadık ama uçmayı bildiği kesin yani ama kasap arkadaşta peşini bırakmamış bravo ona da ..... nede olsa kasap ya ;) :D ;D ;D ;D

cheroke yere iniyormu acaba? uçma kabiliyetli sanırım süper yaaww :D :D :D

Baran 54' Alıntı:
kankam geçmiş olsun ya .uzuldum şimdi. :'( :'( :'( :'(
bircan hanım koparmışsınıuz ortalığı yine elinize sağlık ve orda bir cooreki var yer çekimine karşı koyuyormu yoksa nasa aracıda uzaydamı geziyor anlayamadık ama uçmayı bildiği kesin yani ama kasap arkadaşta peşini bırakmamış bravo ona da ..... nede olsa kasap ya ;) :D ;D ;D ;D
saol kankam.önemli bişey yok ama evlat işte insanın içi cız ediyor.bu arada Serkan abiyi bu saatte nette görmek bu bir devrim :smiley: :D

gercekten cherokılı arkadas guzel ucmus ama erken cıktı etaptan pesınden gelıyodum bı tur daha atsaydı etapta guzel olucaktı :smiley::smiley::smiley:

gokhangoc' Alıntı:
gercekten cherokılı arkadas guzel ucmus ama erken cıktı etaptan pesınden gelıyodum bı tur daha atsaydı etapta guzel olucaktı :smiley::smiley::smiley:
öyle sanıyorumki zeki kardeş yere inmemiş thy de sefer düzenliyordur. :smiley:

gözümüz gönlümüz acıldı valla emeği gecen herkese tş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR