Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,938
Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Arkadaşlar ben kendi adıma çok keyifli bir gün geçirdim. Emeği geçen herkeze teşekkürler.....
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=5]

DSC_1518.jpg

DSC_1520.jpg

DSC_1522.jpg

DSC_1533.jpg

DSC_1545.jpg

Etiketler

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC_1550.jpg

DSC_1557.jpg

DSC_1565.jpg

DSC_1570.jpg

DSC_1582.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC_1602.jpg

DSC_1627.jpg

DSC_1630.jpg

DSC_1632.jpg

güzel kareler muharrem bey başka resim yokmu? yükle hepsinide gözümüz gönlümüz açılsın dimi...

ellerinize saglık çok güzel anlatımlar ve resimler yakaladım. emegi geçen herkese teş. ediyorum bende gelip izleyecektim ama son dakikada arkadaşım gidemeyecegimizi açıkladı kaldık.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]bu da benim için ;D[attachment=5]

DSC_1550.jpg

DSC_1556.jpg

DSC_1589.jpg

DSC_1614.jpg

DSC_1626.jpg

gelgezelim' Alıntı:
ablama bak sen ya acaba dreksiyonda kim vardı merak ettim
o nasıl soru mustafa abi tabi ki ben vardım:smiley: fotografları arkadaşlarım çekti:smiley:efenin direksiyon benden başkasına haram:smiley:

bircan hanıma,yarışmamızda gerçekleşen üzücü olayada yapmışolduğu müdahele için sosder olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım. ayrıca fotograf'larda çokgüzel,ellerinize sağlık .

senerozkay' Alıntı:
bircan hanıma,yarışmamızda gerçekleşen üzücü olayada yapmışolduğu müdahele için sosder olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım. ayrıca fotograf'larda çokgüzel,ellerinize sağlık .
Başkanım asıl bu değerli organizasyonda yer almama vesile olduğunuz için ben çok teşekkür ederim.Sakarya adına yapılacak her şeyde bir parça emeğimiz geçerse ne mutlu bize..Keşke kaza hiç olmasaydı..Tekrar yaralanan sporcularımıza geçmiş olsun diliyorum...

acil şifalar diliyorum...

DSC_1273.jpg

DSC_1274.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri