Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,910

Etiketler

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)

2 daha çekkkkkkkkkkkkkkk , buyrun abilerrrrrrrrrr :D

th_SDC11164.png

th_SDC11163.png

Çok güzel videolar paylaşım için teşekkürler.devamı varsa bekleriz arkadaşlar...

Musa kardeşim biz ne zaman takla atıcaz?
Gerçi sen yavaş yavaş başladın çift tekere.

Ugur abi iptal olan balkan yarışlarında bir gelişme varmı ?

Jeep34' Alıntı:
Bizler yarış alanında görevli olduğumuz için kıpırdayamadık. Siz mangal sefası yaparken biz barbunya kumanyasına talim ettik :D

Abi ya bize ne demeli. Normalde en tatsız iş olan röleydik. Normalde diyorum çünkü bu seferkinde yine Yeşilvadi etabını kesintisiz 3-4 dakika izleyebildiğimiz hakim bir tepedeydik. Öbür yarışlara nispetle fena sayılmazdı. Röleyi tepeye kurucaz diye sağlam rüzgar yedik. Akşam dayak yemiş gibiydim. Bize kumanyada verilmedi ama hazırlıklıydık çok şükür. En kötüsü de son telsiz anonsuna kadar açık tutmak o röleyi. Dükkana kilidi en son biz vuruyoruz. Gerçi bizden sonra geceyarılarına kadar etaptan araba çıkarmışlar haberini aldık.

HEMŞERİM DEMİŞSİN ABİ NERDENSİN BİRDE TEŞEKKUR EDERİM BEM BULENT CEVDET DURDU [YANİ EGE ULAŞ] SAYGILAR İNŞALLAH DEVEMINI GETİRİRİZ

Sanırım sorun banaydı ben sinop-boyabatlıyım...
ege ulaş' Alıntı:
HEMŞERİM DEMİŞSİN ABİ NERDENSİN BİRDE TEŞEKKUR EDERİM BEM BULENT CEVDET DURDU [YANİ EGE ULAŞ] SAYGILAR İNŞALLAH DEVEMINI GETİRİRİZ

Tuğsan,Ateş ,altuncu57 emeklerinize ellerinize ,vizörlerinize sağlık ,güzel aktarımlar için teşekkürler ben gelemedim ama sayenizde gelmiş kadar oldum ,tekrar teşekkürler.... :smiley:
cubs (Tuncay) kardeşimiz de etapta şanzumanı kırmış ona da geçmiş olsun ,Çağrı ile haylaz Mehmet onu beklemişler gece yarısı ancak dönebildiler..... :smiley:

yükselti dediğin budur bece :smiley::smiley::smiley: tavsiye ediyorum şiddetle (bronco)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR